Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Írtam egy verset az érzelmeimr...

Írtam egy verset az érzelmeimről. Arra vagyok kíváncsi ki érez még így, mint én?

Figyelt kérdés

Mosolygok én, de nem őszintén

Mikor én vagyok a csúf tárgya

Mosolygok én, de legbelül fáj

Drága nagymamám meghalt

Osztálytársak boldogságot

Várnak tőlem, pedig tudják

Mi történt velem.

Érzelmi támogatás helyett

Mindig bántanak, csúfolnak

Azt hiszik ez vicces, de legbelül

Bosszút akarok, de az nem én vagyok

Mosolyom otthon hamis

Szüleim kérdik milyen napom volt

Csak annyit mondok:Jó

Van mikor őszintén mosolygok

Mikor macskáimat látom

Mikor olyannal beszélgetek aki megért

S nem bánt engemet

Olyankor ténylegesen mosolygok én

Csak őszintén.

#vers #Írtam egy verset #Ki érez még így?
2023. aug. 11. 00:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es, amikor lefeküdtem, akkor is ezeken gondolkodtam, és ilyesmi. Én igazából örülök, hogy ilyen vagyok. Inkább leszek ilyen, minthogy a többiek. Egyébként azon is gondolkodtam, hogy vajon azért vagyok-e ilyen, mert a szüleim így neveltek, vagy az alaptermészetem is ilyen, vagy az alaptermészetet is a szüleink nevelik belénk, én szerintem eleve a viselkedésünket és az alaptermészetünket a sok ember akikkel találkozzunk, de leginkább azokkal, akik sajnos, vagy nem sajnos, sokáig együtt kell élnünk(Ők is hozzájárulnak ezekhez). Már megint egy regényt írtam, tudom :D.
2023. aug. 11. 13:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon rohadék szitu, amiben vagy/voltál. Remélem már jobb azóta!

Szerintem a versed szép. Nincs benne mesterkedés, rafináltság, csak az érzelmeid felszínre törésének nyers, kalimpáló, őszinte dokumentálása. Nem használsz képeket, ami bátor és jó.

2023. aug. 17. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!