Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Írtam egy verset az érzelmeimr...

Írtam egy verset az érzelmeimről. Arra vagyok kíváncsi ki érez még így, mint én?

Figyelt kérdés

Mosolygok én, de nem őszintén

Mikor én vagyok a csúf tárgya

Mosolygok én, de legbelül fáj

Drága nagymamám meghalt

Osztálytársak boldogságot

Várnak tőlem, pedig tudják

Mi történt velem.

Érzelmi támogatás helyett

Mindig bántanak, csúfolnak

Azt hiszik ez vicces, de legbelül

Bosszút akarok, de az nem én vagyok

Mosolyom otthon hamis

Szüleim kérdik milyen napom volt

Csak annyit mondok:Jó

Van mikor őszintén mosolygok

Mikor macskáimat látom

Mikor olyannal beszélgetek aki megért

S nem bánt engemet

Olyankor ténylegesen mosolygok én

Csak őszintén.

#vers #Írtam egy verset #Ki érez még így?
2023. aug. 11. 00:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Ez vers?
2023. aug. 11. 00:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Most nem tudom, hogy ezt negatív értelembe kérdezed-e?
2023. aug. 11. 00:59
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Nem tűnik versnek. Leírtad, hogy nem őszinte a mosolyod, mert meghalt a nagymamád, ill. az iskolában valamiért heccelnek. Akkor örülsz, ha macskát látsz. Semmi költői nincs benne. Ha zaklatnak a suliban, mondd el otthon, ne csak annyit, hogy "jó".
2023. aug. 11. 01:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van! Nem az a vers, amikor a sorok egymás alatt vannak :D. A lényeg annyi, hogy félek beszélni az érzelmeimről, gondolkodtam, hogy elmenjek pszichológushoz is akár. De nem akarlak téged ezzel untatni, hogy egy random gyerek írogat neked ilyeneket, mikor gondolom van jobb dolgod is. Legyen szép estét! Ui: Nem negatív értelemben írtam ezt(néha amikor 9fogalmazok, van mikor úgy tűnik, megsértődtem, és akkor negatív választ adok
2023. aug. 11. 01:08
 5/12 anonim ***** válasza:
Most épp nincs jobb dolgom. Mindenképp segít, ha foglalkozol a dologgal, inkább beszéld meg azzal, akiben megbízol. De az is lehet, hogy pont egy idegen a megfelelő arra, hogy meghallgasson, mert az később nem él vissza a bizalmaddal.
2023. aug. 11. 01:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok az a tipikus gyenge, békés jó gyerek az osztályban, de most nem arról beszélnék itt. Már régóta észrevettem, hogy felnőttekkel szeretek beszélgetni, akikkel tudok komolyabb témákról beszélgetni stb. 17 éves vagyok, de engem nem érdekel a bulizás, vagy a cigizés. Én azért nem szeretek a korosztályommal beszélgetni, mert velük nem lehet komolyan, beszélnék én nekik az érzelmeimről, de elviccelik, konkrétan mamám haláláról is viccelődtek. Néha nem tudom eldönteni, hogy érett vagyok-e a koromhoz képest-e vagy sem, mármint mi számít érettnek? Ha nem érdekelnek az ilyen tinédzser dolgok, és komolyabban akarok foglalkozni az jövőmmel, akkor érett vagyok? Szerintem nem, vagy nem tudom. Ha érett vagyok, akkor ez átok, vagy sem? Jobb lenne ha én is olyan lennék mint a többiek? Vagy örüljek, hogy "érett" vagyok? Még egy kisebb téma: Én bevallom érzékeny vagyok a szomorúbb dolgokra, egyik órán egy Német Náci filmet néztünk, Zsidó kislányról szól, nem mertem könnyezni sem, mert félek kiröhögnek, a többiek viccelődtek, és nevettek a sok szomorú jeleneten. Jól esett ezt kiírni, bevallom, ha elolvastad, köszönöm szépen!
2023. aug. 11. 01:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Inkább bölcsebb és értelmesebb vagy a többieknél, valamint több érzelemmel rendelkezel, erre jó példa a vers írása is. Talán most ezt hátránynak érzed, de később majd előnyödre válik ez a felnőttesebb, komolyabb hozzáállás. Az érzelmeket nem könnyű felvállalni, mert gyengének érezheted magad, de mégis tedd meg, mert segít feldolgoznod őket.
2023. aug. 11. 01:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Most, hogy kiadtam magamból amit érzek, jobb lett kicsit! Mindenesetre, köszönöm a tanácsaidat, és hogy meghallgattál! Jó éjszakát!
2023. aug. 11. 01:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Jó éjt neked is!
2023. aug. 11. 01:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Hasonlóan voltam ezzel, de én már felnőttem. Több osztálytársamnak az érettségi se sikerült, engem felvettek egyetemre. Szóval te csinálod jól. A legfontosabb, hogy mindig legyél önmagad, soha ne add fel azt aki vagy, mert mások azt szeretnék. Az emberek olyanná akarnak formálni amilyenek ők és sajnos sokan kötélnek állnak, ezért ilyen rosszba világ. Tudnék mesélni rengeteget, de nem igazán ide tartozik, meg untatni se akarlak. A lényeg, hogy ne változz, maradj olyan amilyen vagy!
2023. aug. 11. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!