Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Melyikre melyik név illik?

Melyikre melyik név illik?

Figyelt kérdés

Bocsánatot kérek, biztos vagyok benne, hogy nem sokan fogják komolyan venni a kérdésem, de azért nagyon kérlek próbáljatok meg csak egy páran normális választ adni!

Tizenegy éves vagyok, és sajnos nem tudok mit kezdeni a túltengő fantáziámmal, ezért úgy döntöttem, regényt fogok írni, és már minden megvan, kivéve a főszereplők nevei.

(Tizenkettő van, ebből egynek már megvan)

A sztori alapjában véve arról szól, hogy mind a tizenkét görög istennek szétszórva élnek a gyerekei a földön mindenfelé. (napjainkban)

És ezek majd "valamiért" pont ugyanott, pont ugyanakkor lesznek, tehát "teljesen véletlenül" találkozni fognak.

Az egész sztorit úgy fogom megírni, hogy semmit sem komolyan véve, a mai ifjúság stílusában (laza szövegekkel, csomó humorral), de azért néha kicsit komolyabb részekkel.

Nem akarok vele semmit sem kezdeni, csak max barátaimnak, barátnőimnek, meg akit érdekel, megmutatni, azt ennyi.

Arra szeretnélek titeket megkérni, segítsetek a nevekben!

(és kérlek néhányan adjatok normális válaszokat!)

Zeusz fia (német, kicsit idióta, de tiszteletet parancsoló alkat):

Posszeidón fia (norvég, könnyen befolyásolható, de összegészében a normálisak közé tartozik):

Héra lánya (olasz, gondoskodó, általában fahumorú lány, de a többiekért bármit megtenne):

Aphrodité lánya (francia, eléggé (néha túl) csajos, de tud normális lenni ha nagyon akar):

Artemisz lánya (ukrán, felvágós a végtelenségig, de a közelében lehetetlenség unatkozni):

Pallasz Athéné lánya (magyar, tipikus okostojás, de ő a legbátrabb mindegyikőjük között):

Démétér lánya (spanyol, gyönyörű, okos, de viszont kifejezetten gyáva természetű lány):

Apollón lánya (angol, minden hangszeren kitűnően játszik, állandóan mosolyog, de viszont nagyon nagyon gyorsan változnak a nézetei):

Hermész lánya (litván, nagyon nagyon nehéz eset; folyton beszél, remekül lop, de viszont utálja a "lányos" lányokat, és semmit nem utál jobban, mint a rózsaszínt)

Dionüszosz fia (holland, remek színész, nagyon ért a borokhoz, de viszont nagyon bunkó néha):

És Árészé már megvan!

2010. okt. 14. 20:18
 1/8 anonim válasza:

Zeusz fia: Henrich?

Athene: Anita?

(Héra a házasság istennője, ő valószínüleg nem tör házasságot.)

Elárulod, hogy hogy hívják Árész gyerekét?

2010. okt. 14. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Válogass. :D

2010. okt. 14. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Zeusz fia - Siegrfried és a beceneve lehet Siegi (ejtsd: Zigi) :D

Afrodité lánya - Jacquline

Artemisz lánya - Marija

Poszeidón fia - Haakon

Árész fia engem is érdekelne. :D

De az egész regényt elolvasnám szívesen, ha meglesz.

Én is amolyan íróféle lennék, csak kicsit több tapasztalattal. Már 8-10 éve próbálkozom, de most tűnik úgy először, hogy összejön egy normális történet.

2010. okt. 14. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Zeuszé mondjuk legyen Alfred vagy Hans.

Poszeidón - Jörg vagy mondjuk Sören :D

Héra - Maria, Jolanda, Genevra

Aphrodité - Dionne vagy Florette, Geneviéve

Artemisz - Svetlana, Savina, Laria

Athéné - Dóra vagy Villő, esetleg Éva

Démétér - Malena, talán Lorena vagy Digna

Apollón - Elizabeth, Daniela, Melody

Hermész - Rasa, Venta, Deimena

Dionüszosz - Cokkie, Elke, Frode

Próbáltam olyan neveket keresni, amik az adott országban vannak csak, illetve szerintem hangzásban illenek a jellemekre :)

2010. okt. 14. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Zeusz fia: ADOLF :P xD

Aphrodité lánya: Jaquline (Zsaklin)

Artemisz Lánya: Jelena, Natása

Pallasz Athéné lánya: Emőke, Csenge, Emese, Tünde

Démétér lánya: Eszmeralda, Lüszeszítá, Monítá (igen sorozatokból szedtem :) )

más név most nem jut eszembe, főleg Litván nem :)))

2010. okt. 15. 02:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát, Árészénak csak a Viktor jutott eszembe, de szerintem arra is kellene tanácsokat adni, mert nem tudom, hogy mennyire találó.

Személyiség: (lengyel) különös kis figura; eszméletlen jól vív, de viszont szörnyen egoista, és gyűlöli, ha nem neki van igaza.

Hermész lányával jóban leszenek, akinek szerintetek jó név a Jana? (osztálytársam tanácsolta)

2010. okt. 15. 05:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Ennek olyan Percy Jackson és az olimposziak szaga van... legyen valami eredeti ötleted és ne egy filmet koppints:)
2010. okt. 15. 08:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Megnyugtatlak, kedves utolsó, a lehető legkevesebb köze sem lesz hozzá!
2010. okt. 15. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!