FURRYK! Magyarorszagon miert ekkora a hangereje a furry utalatnak?
Egyre jobban kezdem eszrevenni hogy hazankban is megjelent a furry gyulolet.
Vannak kulon facebook csoportok meg discord szerverek ahol ez alapveto es tamogatott dolog. Peldaul a CULZ meg az SKM-BSZ. Komolyan nincs jobb dolguk? Ami sok az sok. Negy eve vagyok furry. Elegem van a magyar social mediabol mert mar nagyon cringe.
Oh, a jó kis nácikártya is előkerült.
Akkor erről a témáról ennyit, el is vesztette a komolyságát:D
Ha en vagyok beteg furry fasz szerintetek akkor mi a helyzet a CULZ vezetojevel a fodorral. Aki mas furryket doxolt? Vagy az SKM-BSZ allitolagos vezetojevel es helyettesevel? Akik kart okoztak tobb furrynek is.
Nacik! Olvassatok utana ok kik voltak!!!
AZ SKM-BSZ eletveszelyes
Na egy válaszomat töröltette is...
Ilyen amikor az ember (az ő esetében nem is tudom mi) nem mer szembenézni az igazsággal ezért inkább elhallgattatná azokat akik keresztbemennének vele.
És én vagyok a náci ugye.
Ezen el kéne gondolkodni mielőtt még furry fejjel badarságokat írnátok ki kérdező.
Valaszokat kerek.
Az SKM-BSZ szerintetek nem volt fasiszta anno? HMM??
Nezzezek mar ra hogy kiket vedtek. Undorito nacikat. A helyettesuk ki is jelentette hogy egyuttmukodik akar ezekkel a kozossegekkel is. Ergo fasiszta!
19:nem tartjuk számon ezeket.Szimplán csak nem tetszik amit csináltok, hogy beöltöztök stb
Creepy és undi.
Itt nincs fasiszta meg náci stb... Nem akarlak kinyírni csak épp a szokásaiddal nem tudok azonosulni. Antifurryvagyok nem Hitler
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!