FURRYK! Magyarorszagon miert ekkora a hangereje a furry utalatnak?
Egyre jobban kezdem eszrevenni hogy hazankban is megjelent a furry gyulolet.
Vannak kulon facebook csoportok meg discord szerverek ahol ez alapveto es tamogatott dolog. Peldaul a CULZ meg az SKM-BSZ. Komolyan nincs jobb dolguk? Ami sok az sok. Negy eve vagyok furry. Elegem van a magyar social mediabol mert mar nagyon cringe.
Pont azért amiért a melegeknek, cigányoknak, tanároknak, stb.
Az emberek szeretnek utálni más embereket. Jobbnak, felsőbbrendűnek érzik magukat tőle. Meg a kormánynak is jó, ha van egy ellenségkép, ami eltereli a figyelmet az egészségügy, a tanügy, stb siralmas helyzetéről.
A furry mint internetes szubkultura magaban foglalja az osszes olyan embert aki szereti az antropomorf kulseju allatokat akik emberi tulajdonsaggal vannak felruhazva.
Magyarorszagon a mondoconon elterjedt szubkultura de sajnos az a gond amig letezik a ket fentebb emlitett kozosseg addig itthon nem is fog elterjedni. A legnagyobb gond a vezetoikkel van de nyilvan ebbe nem megyek bele nehogy veletlen egy fasiszta szimpatizans elvtars vagy egy kilenc eves hungarista ugorjon a torkomnak.
A legnagyobb gond hogy intolerans a social media velunk szemben hisz Amerikaba es Nyugaton mi tamogatva vagyunk az LMBTQIA es a BLM mozgalommal egyutt. Sajnos se a CULZ se az SKM-BSZ nem eleg erett gondolkodasu hogy felfogjak mi nekunk neoliberalisoknak van az idonk es nem a huszadik szazad verfoltos ideologiai hatarozzak mar meg a mindennapokat.
"internetes szubkultura"
Csak internetes? Nem beöltöztök?
"antropomorf kulseju allatokat"
Olyanból nem sok van... Majmokon kívül még mik?
"a mondoconon elterjedt"
A Mondocon egy rendezvény, találkozó. Ti időben terjedtek?
"Amerikaba es Nyugaton mi tamogatva vagyunk az LMBTQIA es a BLM mozgalommal egyutt. Sajnos se a CULZ se az SKM-BSZ"
Micsoda? Az utolsó kettőről nem tudom, hogy mi, a másik kettőnek nem tudom, hogy mi köze hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!