Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mivel érdemes kavicsokra festeni?

Mivel érdemes kavicsokra festeni?

Figyelt kérdés
Miféle festéket ajánlotok erre a célra egy művészeti téren analfabétának, mint amilyen én is vagyok? Tempera, festőtoll, egyéb?

2023. júl. 12. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Akrilfesték. Nálunk papírboltban lehet kapni, de elsőre talán ne a legjobb minőségűt vedd, mert azok drágák. Auchanban/tescoban volt régen a gyerekjátékoknál akrilfesték panel. Sok szín - mindegyikből egy kevés.
2023. júl. 12. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Én is az Akrillt ajánlom, de egyébként ha bemész egy kreatív boltban, biztosan szívesen segít az eladó ha elmondod az elképzelésed :)
2023. júl. 12. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Iskolakezdés előtt a Lidl esa penny mindig árul sulis cuccokat. Én akkor szoktam venni. Talán 12 vagy 14 szín van benne és ha jól emlékszem 2500 Ft körül volt. Az egész jó és viszonylag nagyobb tubusok. Két hete festettem vele pont kavicsokat. Azóta esőben és tűző napon felváltva, de kint van. Egyelőre nincs változás rajtuk. Szerintem nem fogja pár hónapnál tovább bírni a tűző nap miatt. Illetve kipróbáltam még a diszperziós falfestékhez használható színezőt. Az is vízbázisú vagyis akril. Az összetételét nem néztem meg, de elég egyformának tűnik. Azt is használtam kavicson. Eddig ugyanúgy bírja. Az 1000ft körül van színenként, de nagyobb mennyiség. Sima fehér diszperzittel szoktam színeket kevergetni, de úgy még csak bent használtam.
2023. júl. 13. 00:23
 4/5 hollófernyiges ***** válasza:
100%
A hatéves lányom szerint körömlakkal.
2023. júl. 13. 09:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Akrill, lakkok, műgyanta. +védő réteg.
2023. júl. 13. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!