Lehetséges kiváló művésznek, írónak lenni egészséges mentális állapottal? Vagy a kettő kizárja egymást?
en a muveszekre bukok. kb csak festo, tetovalo, filmes palim volt eddig.
mind orult volt.
szoval szerintem igen, kizarja egymast :-D
Csak nagyon érzékeny emberekből lesz művész
Aki nagyon érzékeny az hajlamosabb nem jól lenni mentálisan
Ennyi a titka
Az érzékeny (itt most mindenféle információra érzékenyről van szó) emberek a jó művészek, írók, mérnökök, tudósok, stb.
Sajnos ez együtt jár azzal, hogy a mentális betegségek/autoimmun problémák is erősebben jelentkeznek náluk : sokkal érzékenyebb az idegrendszerük mint egy átlag embernek.
Én sajnos nem vagyok alkotó, mert egyik művészeti ágban sincs olyan tehetségem hogy az legyen a munkám
De pszichiáter szuperérzékenységgel diagnosztizált és ha utána olvasol, ott van a tünetek között a zene imádat és a szépség iránti függőség
Valóban én is kiskorom óta függője vagyok ezeknek
Mondjuk az idegrendszerem abból a szempontból pont hogy erős hogy nem tudnak rám hatással lenni a támadások és sosem szoktam sírni
De amúgy szorongó depressziós, panikolos vagyok
Két szikla közül is nőnek gyönyörű virágok, de mennyivel szebb egy virágokkal teli mező, nem? A Nap és a megfelelő talaj kell mindkettőnek. Kinek több, kinek kevesebb. Életerősen, talán meg merem kockáztatni: boldogan, könnyebb olyat alkotni, ami jobbá teszi sokak mindennapjait. Talán még akarni sem kell, ahogyan a virágba borult rét is csak él, a leghétköznapibb módon, miközben semmihez sem hasonlíthatóan jó eltölteni vele egy kis időt..
Arra akarok kilyukadni, hogy nincsenek különleges előfeltételei, bármikor kinő egy-egy szép virág, csak talaj legyen meg víz, a Nap meg pontosan érti a dolgát. Kicsit árnyékosabb és szárazabb helyre születtél, de ez ne tévesszen meg arról, hogy mire lehetsz képes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!