Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Csak szerintem eszméletlenül...

Csak szerintem eszméletlenül csúnyák Sávolt Karolina festményei?

Figyelt kérdés
Eddig azt sem tudtam kicsoda, de nemrég feldobta a youtube az egyik videóját ahol a kiállítását promózzák. 12 éves lány és ahogy jobban utána néztem egy magyar államtitkár lánya. Viszont külföldön is vásárolják a képeit, meg hívják őt kiállítani, de ez mind az anyja műve lenne? Vagy én nem lennék fogékony a művészetekre? 4 évig tanultam rajz tagozaton, gimiben. Nyilván nem ma volt és megkopott a tudásom, de ezeket a festményeket én semmilyen szempontból nem tudom esztétikusnak látni.

2023. máj. 11. 20:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
Gyerek még, és ezért is igen naivak/sematikusak/merevek az arcábrázolásai, meg az egésznek van egy naivitása. Nem kellemes ránézni ezekre. Viszont a tettereje, az hogy végigviszi a képeket, meg hogy szereti csinálni az jó, és egy jó tanárral sztem ennél jobb képeket is tud majd festeni. Mondjuk festői tehetsége lehetne több, na de a Csontvárynak is...
2023. máj. 12. 10:45
 12/27 anonim ***** válasza:
66%
Én abszolút nem értek a művészethez, de nekem tetszenek a képei. Oké, nem mondom, hogy ne fejlődhetne itt-ott, de egyáltalán nem csúnyák, pláne, hogy egy 13 éves kislányról van szó.
2023. máj. 12. 17:53
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
#11 csattanója akkora, hogy hídban fogok megdögleni pék :)
2023. máj. 12. 20:14
 14/27 anonim ***** válasza:
18%
Milyen irigyek vagytok mind, öröm nézni
2023. máj. 13. 10:24
 15/27 anonim ***** válasza:
84%
Nem irigység ez, így működik a világ. Van aki ügyesebb és tehetségesebb nála, de olyan szegény hogy nincs pénze festékre sem, van aki pedig épphogy megtanulta leírni a nevét már dubajban nyílik kiállítása. Döntse el mindenki szerinte ez rendben van-e.
2023. máj. 13. 14:38
 16/27 anonim ***** válasza:
12%

Dehogynem, ez bizony színtiszta irígység. Nem hogy örülnél, hogy egy kislánynak, aki szeretne festeni, az apukája vesz festéket és bíztatja, hanem inkább mocskolódsz, valami kitalált tehetségesebb 6 évesre hivatkozva.

Ilyen a baloldal. Gyűlölködnek az interneten egy 13 éves kislányra, mert szeret festegetni.

Mindezt azért, mert az apukája olyat dolgozik, ami nem tetszik nekik.

Csodálatos társaság.

2023. máj. 13. 17:01
 17/27 anonim ***** válasza:
32%
#16 Olvasd el egymás után a 15-ös és a 16-os hozzászólást. Ha ezek után is úgy látod előbbi tartalmaz mocskolódást és gyűlölködést szeretném felajánlani a segítségem és támogatni az orvosi kezelésed.
2023. máj. 13. 17:29
 18/27 anonim ***** válasza:
87%

16

Senki nem gyűlölködött. Csak a valóság lett leírva. Valószínű ennek a kislánynak nem nagyon kell bürokráciával szembenéznie családja jóvoltából. És nem az apukája vesz neki festéket, hanem az irreálisan beárazott milliós nagyságrendű bevételeiből szerintem valahogy telik neki rá. Sajnos ez nem az a sztori, hogy a kislány elkezdett festegetni, aztán kiderült hogy olyan szinten aranyat ér minden ecsetvonása hogy még díszes aranykeretet is igényelt.. Hanem arról szól hogy a korrupt eltorzult (érték)rendszer a művészi éterben is mennyire dominál.

2023. máj. 13. 19:04
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan ez a gyűlölködés.

Szart se tudtok róla. Fogalmatok sincs, hogy ki miből veszi neki a festéket. Fogalmatok sincs, hogy mennyi bürokráciával kell szembenéznie.

Ennyi információval egy normális ember azt látja, hogy ez egy kislány, aki szeret festeni. Szerencsére megteheti, hogy festhet. És bár ez nem fontos, mellesleg elég jól is csinálja.

Egy baloldali neeeem, nem örülhet soha annak, hogy egy 13 éves kislány boldog!

Muszáj belerúgnia, hogy annyira nem is ügyes, vagy hogy igazságtalan, hogy kap a szüleitől festéket, meg biztos nem is kell annyit a "büirokráciával szembenéznie" (ennek amúgy nincs sok értelme se), stb

Saját szegénységi bizonyítvány.

2023. máj. 13. 20:23
 20/27 anonim ***** válasza:
45%
Így van fogyi, SAJÁT, és nem baloldali tulajdonság.
2023. máj. 13. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!