Thália színház környékén melyik a legolcsóbb parkolóház, parkolási lehetőség?
Figyelt kérdés
Legutóbb a Belvárosi színházban voltunk és konkrétan 4 óra parkolásért valami 9500Ft-ot fizettünk ami szerintem irreális. Tudna valaki ajánlani a Thália színházhoz viszonylag közeli, olcsóbb parkolási lehetőséget? Néztem már neten a lehetőségeket de ár sehol nincs kiírva. Előre is köszönöm!2023. ápr. 5. 09:19
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
A holló utcai Care Park Gozsdu parkolóházban, 1900Ft óránként... Sajnos már amikor beálltunk csak akkor láttuk az árakat illetve nem volt több időnk körözgeti. Meg igazából nem is készültem fel ennyire a parkolásra, mert nem tudtam hogy ilyen árak vannak...
Köszi szépen a linket!
2023. ápr. 5. 16:49
3/4 anonim válasza:
google terkep, rakeresel hogy 'parkolohaz', aztan valogass.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom, így tettem előtte de az árakat nem nagyon írják neten ezért ráfáztam eléggé.... Köszönöm az elsőnek a linket, ott látom hogy 700Ft
2023. ápr. 6. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!