Parkolóházak számítógépes rendszere tudja kezelni ha két azonos rendszámú autómmal hajtok be, illetve ki?
Figyelt kérdés
Nem zavarodik be a rendszer?#parkolóház #duplikált rendszám
2022. nov. 20. 10:27
2/12 anonim válasza:
Az ilyen rendszerek elkészítésénél a fejlesztés szinte alap része hogy a rendszám az egyedi azonosító, vagyis nem lehet belőle kettő. Csak egy hanyag fejlesztő az aki nem gondol a "mi van ha" esetre, vagyis ha nem lehetne két azonos rendszám de mégis van. Aki előrelátó az meg egyenesen úgy fejleszti a rendszert hogy ilyen esetben azonnal jelezzen a központban hogy van itt két egyforma rendszám, nem ártana szólni a rendőröknek hogy legalább az egyik nem eredeti.
3/12 A kérdező kommentje:
Lehet teljesen legálisan ugyanaz a rendszám két autón, külföldön.
2022. nov. 20. 11:31
4/12 anonim válasza:
Nem lehet egy időben két azonos rendszámú autód.
6/12 anonim válasza:
#3 Szerintem te kevered az ideiglenes illetve próbarendszámokkal.
7/12 qkker1 válasza:
Sehol nem lehet két teljesen azonos rendszám.
8/12 anonim válasza:
Ezen én is gondolkodtam.
Egy külföldi parkolóházban voltam és a rendszám alapján azonosította az autókat, de a felségjelet nem nézte.
Tudtommal pl. a svédeknél tök ugyanolyan a formátumú a rendszám, mint a (régi) magyar. Most ha egy svéd ugyanazzal a rendszámmal behajtott volna, nem tudom mi lett volna.
9/12 anonim válasza:
Bár egyébként ha tippelnem kéne, szerintem az történik, hogy nem enged be, mert már van ilyen rendszámú autó.
Csak attól függ, hogy mennyire alapos volt a fejlesztő.
10/12 anonim válasza:
Mondjuk lehet azonos rendszámú litván és 2022 előtti magyar rendszám. Ilyenkor garantálom, hogy így vagy úgy, de zavar keletkezik a rendszerben vagy a behajtáskor vagy a kihajtáskor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!