Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen eszközt használ a videón?

Milyen eszközt használ a videón?

Figyelt kérdés

Van több ecsetem de egyik sem fest ilyen szépen, nem beszélve arról hogy sokkal több festéket használok el, mint ahogy a videóban látszik.

Papírra szeretnék képeket festeni akril festékkel.

Teljesen kezdő vagyok!

[link]

Köszönöm szépen!

2023. márc. 31. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Először át szokták kenni a vásznat alapozó festékkel. Utána sokkal szebben fed a festék és nem is szívja be annyira, szerintem ezért használsz túl sokat. Nem vagyok szakértő, de én pl így csinálom, szerintem itt is hasonló volt az előzmény.
2023. márc. 31. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Na ezek az alapok nem tudom mik... Miből milyen kell, milyen mennyiség, milyen fajta. Papír írószer boltban ezt meg tudják mondani?
2023. márc. 31. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
#2 Valószínűleg nem. Keress egy művészellátót és ott tudnak segíteni. Milyen ecset, milyen papír, milyen festék stb.
2023. márc. 31. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Művészellátót érdemes keresni, ott jobban értenek hozzá mint papírboltban.
2023. márc. 31. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!