Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a verspályázatról?

Figyelt kérdés

[link]

Főleg a feltételek kicsit szigorúnak tűnnek nekem. Jogosak, nem arról van szó. Mi van ha beküldéskor elrontok valamit (nagyon figyelmetlen vagyok) és érvénytelen lesz a pályazatom, újra kell küldenem ami újabb 3000 forintba kerülne. Mit gondoltok?

2023. márc. 13. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Fizessek azért hogy pályázhassak? :D ez egy vicc
2023. márc. 13. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Webnode-os honlap, gmail-es email cím, még fizessek is és azt is a létező legkevésbé biztonságos fizetési móddal? Hát én nem tenném. A minimum egy normális honlap, e-mail cím és bankkártyás fizetés, akkor komolyan vehetőek. Ez így nagyon kamuszagú.
2023. márc. 13. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Két okból lehet fizetős egy pályázat. Vagy ez az első szűrő hogy ne jelentkezzen bárki, csak aki komolyan gondolja, vagy pedig a nevezési költségekből fizetik a jutalmakat. Nagyon kevés olyan irodalmi pályázat van az országban, aminek van nívója. A legtöbb szakmailag nulla. Amit linkeltél arra jó hogy elmondhasd anyukádnak nyertél egy pályázaton és megdicsérjen, másra nem. Ilyen amatőr pályázatokból van ingyenes is, szerintem nem ér ennyit.
2023. márc. 13. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:
3# Ingyenesre már pályáztam, be is kerültem antológiába kétszer. Azért akartam olyanra, ami kicsit komolyabban hangzik, hátha komolyabb is. Amúgy meg, kicsit lehúzósnak érzem, a fent említett ok miatt. Nem akarok pénzt kidobni ilyesmire. Volt rossz tapasztalatom fizetős pályázattal kapcsolatosan; beküldtem, átutaltam 1000 forintot. Lackfi János nyerte meg... Ami felháborító, mert ő neki minek már az elismerés? Mintha egy átlag ember nem nyerhetne, mert nincs hírneve.
2023. márc. 13. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!