Mi a véleményetek erről a verspályázatról?
Figyelt kérdés
Főleg a feltételek kicsit szigorúnak tűnnek nekem. Jogosak, nem arról van szó. Mi van ha beküldéskor elrontok valamit (nagyon figyelmetlen vagyok) és érvénytelen lesz a pályazatom, újra kell küldenem ami újabb 3000 forintba kerülne. Mit gondoltok?
2023. márc. 13. 10:10
1/4 anonim válasza:
Fizessek azért hogy pályázhassak? :D ez egy vicc
2/4 anonim válasza:
Webnode-os honlap, gmail-es email cím, még fizessek is és azt is a létező legkevésbé biztonságos fizetési móddal? Hát én nem tenném. A minimum egy normális honlap, e-mail cím és bankkártyás fizetés, akkor komolyan vehetőek. Ez így nagyon kamuszagú.
3/4 anonim válasza:
Két okból lehet fizetős egy pályázat. Vagy ez az első szűrő hogy ne jelentkezzen bárki, csak aki komolyan gondolja, vagy pedig a nevezési költségekből fizetik a jutalmakat. Nagyon kevés olyan irodalmi pályázat van az országban, aminek van nívója. A legtöbb szakmailag nulla. Amit linkeltél arra jó hogy elmondhasd anyukádnak nyertél egy pályázaton és megdicsérjen, másra nem. Ilyen amatőr pályázatokból van ingyenes is, szerintem nem ér ennyit.
4/4 A kérdező kommentje:
3# Ingyenesre már pályáztam, be is kerültem antológiába kétszer. Azért akartam olyanra, ami kicsit komolyabban hangzik, hátha komolyabb is. Amúgy meg, kicsit lehúzósnak érzem, a fent említett ok miatt. Nem akarok pénzt kidobni ilyesmire. Volt rossz tapasztalatom fizetős pályázattal kapcsolatosan; beküldtem, átutaltam 1000 forintot. Lackfi János nyerte meg... Ami felháborító, mert ő neki minek már az elismerés? Mintha egy átlag ember nem nyerhetne, mert nincs hírneve.
2023. márc. 13. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!