Verspályázatra készülök, három verset kell beküldenem. Szerintetek elfogadnák ezt?
Figyelt kérdés
Lényeg: Mint írtam három verset kell beküldenem, és az egyik legjobb versemben említést teszek a kommunizmusról és a kapitalizmusról(2 sorban).
A pályázat leírásában nincs ehhez kapcsolódó megkötés, de nem tudom, hogy ezt mennyire vennék rossz néven.
Szerintetek megér egy próbát, vagy ezért ki is zárhatnak akár?
2017. febr. 26. 16:47
2/2 1112 válasza:
Ha nincs megkötve, akkor szerintem küldhetsz be olyat. Belső világot meg véleményt is lehet szerintem megfogalmazni, csak jó legyen. Amúgy is 3 vers van, majd nézik a másik 2-t:) Felelj meg minden megszabott kritériumnak, és akkor elfogadják szerintem. Legalábbis én így tennék, de én még nem rendeztem ilyen versenyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!