Elkészült grafika forrásfájlját mennyiért szoktátok odaadni?
Figyelt kérdés
Készítettem egy szórólapot, ami már nyomtatásba is került. Most a megrendelő kéri a forrásfájlt, amit sok grafikus szívesen átad, mások meg nem. Én szívesen átadom, nekem nem kell. Viszont nem akarom ingyen. Az elvégzett munkához képest arányaiban mennyiért szoktátok odaadni? Mégegyszer annyiért, mint a szórólapkészítés ára? Vagy fele, harmada, kétszerese? Fogalmam sincs, mit kérjek érte.2023. márc. 3. 09:31
1/2 anonim válasza:
Sok mindentől függ, így vakon nem lehet megmondani.
De Budapest Artsjobs csopiba leírod részletesen ott többen is válaszolnak, akik grafikákkal foglalkoznak.
2/2 gungasam válasza:
Arra gondolj , ha az "elvégzett munka díját" kéred mennyit dolgoztál és számolj időarányos mértéket, óradíjat. Mint egy autószerelő vagy más szolgáltató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!