Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Színházba vagy moziba mentek...

Színházba vagy moziba mentek inkább? És miért?

Figyelt kérdés

2022. dec. 26. 18:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
moziba.. mert a legközelebbi színház tőlünk 1 órára van kocsival. Mozi meg gyalog 5 percre.
2022. dec. 26. 19:04
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem, de ha muszáj választani színház.
2022. dec. 26. 19:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt szeretem, bár egész más élményt nyújtanak. Sajnos mostanában mindkettőbe ritkán jutok el.
2022. dec. 26. 19:08
 4/15 anonim ***** válasza:
97%

Színház.

Hónapok óta böngészem a mozi honlapját, de egy filmet se játszanak ami megragadta volna a figyelmem.

De ha színdarabot kéne választanom legalább 2-t találnék, amit szívesen megnézek.

A színház hangulata jobban megfog. Eleve már a készülődéssel (ruha, smink) ráhangolódok az estére, míg egy moziba beülök akár utcai ruhában is nap közben.

2022. dec. 26. 19:09
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mindkettőbe ritkán jutok el, de színházba szívesebben megyek.
2022. dec. 26. 19:17
 6/15 anonim válasza:
75%
Mozi. Ahol utoljára múlt hét pénteken voltam. Miért a mozi? Mert utálok kiöltözni.
2022. dec. 26. 19:26
 7/15 anonim válasza:
Sajnos csak ritkán van olyan film,ami felkelti az érdeklődésemet,de általában azok is csalódások,ha megnézem,szóval moziba egyáltalán nem járok már.Igaz,hogy színházba sem,őszintén szólva fogalmam sincs miért.Még gyerekkoromban voltam színházban,amikor az iskolával mentünk és megkellet néznünk valami báb előadást.Ha választanom kéne,hogy melyikbe mennék,akkor a színházat mondanám kíváncsiságból,hogy felnőttként milyen lehet
2022. dec. 26. 19:55
 8/15 anonim ***** válasza:
44%

Színházrol rossz tapasztalataim vannak

Büdös parfumszagot kellett nyelnem, volt aki befingott, a szindarabban az egyik szinesz köpött a földre mert vmi parasztot játszott és hűen előadta, a szünetet messiásként vàrtam.

Moziban soha ilyen élményeim nem voltak. Csak a jó popcorn illat. És legalább nagy a képernyő is.

2022. dec. 26. 20:15
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
Inkább mozi, színházban mindig rossz darabokat fogtam ki, ez elvette a kedvem
2022. dec. 26. 20:16
 10/15 anonim ***** válasza:
68%
Bármilyen produkcióról legyen szó én legszívesebben itthon nézem meg. 1-2 évente járok moziba, színházba még ritkábban. Szóval talán inkább a mozi. Nagyon ritkán van bármelyikben olyan vetítés vagy színházi előadás ami érdekelne, szerintem jó lenne. Ebből a szempontból egyik sem jobb nekem, egyszerűen a film mint műfaj közelebb áll hozzám és a mozizás egy társasági élmény is. Szóval volt hogy csak randizni mentünk moziba és majdnem mindegy volt mit vetítettek, jól éreztük magunkat.
2022. dec. 26. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!