Szerintetek milyen lenne így ez a rajz?
Figyelt kérdés
Pályázatra lesz a rajz.(VÁZLAT!!!)
az injekciós tűből kifolyik egy sárga lé.a pillangó az jelenti a jövőt, hogy ki lehet ebből gyógyulni.
Köré szeretnék tüzet.
Szerintetek jó lesz így???
2010. okt. 1. 19:02
11/13 anonim válasza:
Túl tömör és kerek. Szerintem több egyenes vonal és vékonyabb tűk kellenének.
12/13 anonim válasza:
Nekem is tetszik, csak szerintem az injekciós tűket egy kicsit visszább répásíthatnád :)
De amúgy tényleg jó, és tűzzel is biztos jól fog mutatni.
13/13 anonim válasza:
Csak egy tipp, hogy megnyerd a pályázatot:
Használj képeket, amiken fecskefarkú lepke (mert azt rajzoltad) és fecskendők vannak. Szabályosan másold át azokat, hogy életszerűbbek legyenek, és ne gondolja a zsűri, hogy egy fiatal ügyetlen próbálkozásai! A betűk jók. Mivel fogod kiszínezni? Esetleg még egy erős fekete kontúrt is adhatsz neki. A betűknek vastagabb, a többi résznek finomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!