Akik rajzolnak, azoknak mi a foglalkozásuk?
A kérdést értem, de a hozzá fűzött mondatodnak sok értelme nincsen.Ez majdnem olyan mintha azt kérdeztem volna hogy akik a sport pályán kergetik a focilabdát azok mit sportolnak? és akkor hozzáfűztem volna azt hogy : "Úgy értem hogy erre az oldalra linkelgetnek".... :S:S:S:S:S
WTF??
De hogy a kérdésedre is válaszoljak akik rajzolnak mi a foglalkozásuk, ..."grafikus" de még van ezen kívül sok más megnevezése.
Mert nem az volt a kérdés, aminek te értelmezed. Azt tudom, hogy aki rajzolásból, az grafikus vagy festő. De azok, akik ide linkelgetik a rajzaikat, a való életben mit dolgoznak vagy minek tanulnak?
Példa: egyik barátom aki rajzolgat, könyvtárosnak tanul egy másik meg eladó a drogériában
Én személy szerint 3 ilyen embert ismerek.
1: szeszfőző szakmunkás
2: édesvizi búvár
3: munkanélküli testnevelő tanár(hobbija a horgászat)
Naplopók? Azért mert nem tévéznek, számítógépeznek akkor, hanem inkább rajzolnak?
Ha ráérek én is rajzolok, és szoktam is feltenni ide K. Evelin aláírással. Én 17 éves vagyok, gimis.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..
hát én még általánosba járok...jövőre meg remélhetőleg grafikusnak fogok továbbtanulni =) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!