Akik mangásan rajzolnak, miért szeretik jobban a darkos témát a vidámnál?
nincs összefüggés, de alapvetően egy anime vagy egy manga mély benyomást tesz emberekre, és beteggé teszi a lelküket. arról nem is beszélve, hogy bekockulnak abba a világba.
én is mangásan rajzolok, de én nem hagytam magam :D
:D
én is sokat rajzolgatok :D először mindig egy véres vagy valami durva jelenetet rajzolok, de mindig felbukkan egy-két vicces "figura" is, mert úgy nem lenne teljes az összkép :D ha rajzolok akkor azt szeretem ha mindenki talál benne valami számára "kedveset"
ja és nem is vagyok befordulva magamba attól hogy ilyeneket rajzolok... ha tehetem akkor lógok a haverokkal, a rajz meg ráér a suliban :D
a többség meg azért rajzol csak "darkos" jeleneteket, mert vagy szeretik azokat vagy az illik az ő általa kitalált karakterre
amúgy ha meg csak vidám jeleneteket ábrázolsz akkor próbáld ki az ellenkezőjét is, mert mértékrendekkel nehezebb megrajzolni, már maga a szem problémát fog okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!