Versírás manapság? Vélemény?
Figyelt kérdés
Remény veled lenni nehéz,
Fájdalom téged megélni ártalom,
Szeretet hozzád bújni teremtés,
Kreáció számtalan variáció.
2022. nov. 22. 09:36
1/10 anonim válasza:
Olyan sok szép hobbi van, ne erőltesd, ami nem megy.
2/10 anonim válasza:
Gondolom nem rég óta űzöd, de ha boldoggá tesz, hajrá.
4/10 anonim válasza:
Hobbinak jó, de megélni nem fogsz belőle. Ahogy nagyjából egyik művészeti ágból se. Attól még ha szereted csinálni csináld, a magad és esetleg mások élvezete miatt, de ennyi.
5/10 anonim válasza:
Pedig írásból meg lehet élni, pl. minden egyes könyvtári kölcsönzés után fizetnek az írónak. Egy népszerű szerző igenis nagyot kaszál. Baj ott van, ha nem tud írni.
6/10 A kérdező kommentje:
Csak úgy írtam nem kiadni készülők csupán jól esett ennyi.
2022. nov. 22. 10:14
7/10 anonim válasza:
Írj verset nyugodtan, ha szeretnél, csak azt nem értem, miért úgy tetted fel a kérdést, hogy "manapság". Mindig voltak sokan, akik írtak, nincs ebben semmi.
Kamaszkoromban én is írtam párat, de ettől még nem lettem költő. :)
9/10 anonim válasza:
Hát figyelj! Ha jól esik, írj verseket és gyakorolj minél többet, akkor biztos jó lesz! :))
10/10 Cubina válasza:
Ilyesmit csinálnék belőle:
Remény, benned hinni oly nehéz,
Fájdalom, téged megélni kár,
Szeretet, hozzád bújni merész,
Élet, téged átélni úgy fáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!