Normális ami velem történik?
Először hallom hogy nem csak én "fulladozok" az érzéstől.. :/ Ha gondolod privátba meséld el a gondokat, esetleg csoportunkba beveszlek. Ha gondolod
Gl
F
Isten nem bünteti meg a bűnösöket, hanem ki akarja vezetni őket a bűneikből. Aki hallgat rá, az változhat, aki nem hallgat rá, az rontja tovább a maga és mások életét. Akkor vethetünk bárkire követ, ha mi soha nem tettünk olyat, amit nem kellett volna, vagy nem mulasztottunk el soha olyat, amit meg kellett volna tennünk.
Isten szabad akaratot adott nekünk, és ez felelősséggel jár. Ha Istent akarod megismerni, keresd őt a Bibliában, ott a válaszokat is megtalálod sok kérdésedre. Ha önmagadat, akkor is érdemes azt olvasni, mert rengeteg életvezetéssel kapcsolatos tanács, intelem és áldás van benne. Ezen felül az emberi kapcsolatok alapvető fontoságú dolgaihoz is találsz útmutatást. Szóval javaslom olvasásra a Bibliát. Illetve egy nagyon jó önismereti könyvet is javaslok olvasásra: [link]
Találsz egy tesztet is az elején, magyarázat a kifejezésekhez a végén található, ha nem egyértelmű valami számodra. Utána kiértékelés és a könyv. És ebből indultam ki az önismeret útján. Olvasmányos és vicces is egyben, és nagyon közérthető.
Remélem, kapsz belőlük annyit, amennyit én.
16 évesen? Én 26 vagyok majd 10 éves munkaviszonnyal és kérlek olyanokat láttam, amitől a te kis életed egy órán belül romokba dőlne!
Faszim van? Nincs!
Melóm van? Igen!
Sokat adtam az életemből másoknak? Igen, hiszen ápoló lettem.
Sok sz@ron átestem életem 26 évében és most kezdek kiakadni. Mindent egyedül csináltam, lenne okom mondjuk felvágni a karom, de nem teszem, mert tudom mennem kell holnap dolgozni, s sokan számítanak rám nem csak a kollégák, hanem azok is, akiknek segítenem kell! Ha abbahagynám abba rokkannék bele az életem része lett, jelenleg gyakran belepusztulnék, de mostanában sokat meditálok, ez az állapot nagyon régóta elkísér. Anno a zenébe menekültem, de megváltoztam, nem szeretem a zenét, helyette olvasok vagy beleülök a székbe és, ha nincs odahaza dolgom csendben meditálok, elgondolkodok magamon, mert sok időm van rá és ez segít ki a sz@rból.
Az élet ez. Szinte mindenkinek vannak sz@r eseményei, olyankor meg kell állni, leülni és elgondolkodni nem a facebook-ot nyomkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!