Szerinted mi az amivel tudnék rajzolni falra, sötét, legjobb lenne ha fekete színű lenne, de aztán azt utána le is tudom törölni, úgy, hogy ne legyen nyoma?
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 10:43
1/9 anonim válasza:
Attól is függ milyen falra és talán hogy mit akarsz rajzolni, de vakolatról lelehet csiszolni a szenet pl és az fekete.
2/9 A kérdező kommentje:
Szoba belső falára. A szenet próbáltam, az egész jó, lejön vizes szivaccsal is. Ezen kívül még valami ötlet?
2010. szept. 27. 15:45
3/9 anonim válasza:
Miért akarsz ilyesmit csinálni egyébként?
4/9 anonim válasza:
Hamu. Bevizezed kicsit hogy tapadjon, aztán valamivel felfested. Száradás után ott marad, de persze törölhető.
5/9 A kérdező kommentje:
Azért akarok ilyet csinálni, mert érdekesnek találom, hogy a falamra fessek akármilyen nagyságú rajzot, olyat amilyet én gondolok, viszont majd egyszer ha megunom, és mondjuk akarok egy újat, akkor egyszerűen le tudjam onnan szedni, szoba átfestése nélkül. Hamu nem rossz ötlet. Ki fogom próbálni. Köszi.
2010. szept. 28. 09:47
6/9 anonim válasza:
nagyméretű rajzlapot szoktak kulturált emberek feltenni, arra rajzolsz, ha nem tetszik leszeded.
7/9 A kérdező kommentje:
gyökér vagy
2010. okt. 1. 12:31
8/9 anonim válasza:
Jah, sok hülye meg a templom mennyezetére is képes volt festeni(fresco/freskó) anno. Eszem megáll (:
9/9 A kérdező kommentje:
:) jah, eltörném a kezüket :D:D
2010. okt. 1. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!