Milyen platformon találhatnék magyar instrumentális zenét, a feltörekvő előadók hol hirdetik magukat?
Vannak dalszöveg vázlataim, amiket konkrét zenére szeretnék kidolgozni. Tulajdonképpen zenészt vagy zenekart keresek, akikkel meglehet a harmónia. Ez okból nem szeretnék csak random zenei alapokat vásárolni külföldről, mert ha kiderül, hogy klikkel a stílusunk, akkor továbbra is azzal az egy csapattal/emberrel szeretnék együttműködni.
Tehát az volna a kérdésem, hogy létezik-e olyan platform, ahol alig ismert/kezdő magyar zenészek számai vannak fenn? A célom az volna, hogy az adott zenére írjam meg a szöveget, és azt felénekelve el tudjam juttatni hozzájuk, hátha találok egy olyan közeget, amiben kölcsönösen inspiráljuk egymást. Valahogy kézenfekvő, hogy legyen ilyen, de én nem tudtam rábukkanni. Ilyen zenekar keresős Facebook csoportokat megjártam már, gyakorlatilag kizárólag metál bandák keresnek dobost, és nyugdíjas falusi szintetizátorosok hirdetik magukat. Fiatal felnőtt vagyok, és elsősorban az akusztikus alternatív zenék mozgatnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!