Miért nincsenek Óbudán régi, szép épületek? Annak kellene lennie a turista paradicsomnak.
Nem tudom mire gondolsz ezzel, de milyen a főváros legfontosabb történelmi látnivalói nincsenek? Vagy ne lenne látogatható, vagy mi is, mert nem értem. :)
"...mint Rómában a Colosseum vagy Pantheon miért nem ott vannak."
Hogyhogy nem ott vannak? Ami maradt az nálunk is rendbe van téve és megnézhetőek. Talán tudsz írni olyat ami el van hanyagolva, ezt nem tudom, lehet, hogy van ilyen is.
Az szerinem is biztos, hogy lehetne még javítani ezek állagán és felújításán is, meg a környezetük kialakításán is. De komplett várak benőve a bozóttól szért nálunk sincsenek. Ennyi maradt kérdező.
A Flórián üzletközpontöt 1976-ban építették és hát tényleg más idők voltak. Ma egy ilyen helyzetben szerintem nem így oldanák meg. Hanem a romokat láthatóvá téve ráépíthető az üzletközpont. Vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!