Mi a véleményetek a könyvemről?
Sziasztok! Elkezdtem egy könyvet írni, örülnék, ha lecsekkolnátok, esetleg megosztanátok / voteolnátok! Kritikát is elfogadok!
Link: [link]
16/L
Túlsok dolog történik, egyetlen oldalon. Lassan kéne kibontakoznia az eseménynek.
Amugy miért is számit a hideg hábóruban hogy ki nyer egy sakk versenyt?
Egy olimpiánál érteném, fegyverkezési versenynél szintén, de egy sakk verseny?!
Azért fejezd csak be, ki tudja talán kellemeset csalodom.
Én magam is akarok irni, de soha nem sikerült egy témánál maradni, igy hát...
Nekem tetszik, szerintem nem gyors, már arra számítottam az itt olvasottak alapján, hogy meg is nyeri. :D
Hibák sincsenek benne, annyi, hogy pl.:
– Itt vagyunk – mondta a ...
Ilyen esetben nem kell pont, csak a kérdőjelet és a felkiáltójelet kell kitenni.
5. vagyok, azért egy 16 éves wattpados íróhoz képest egész jó. Múltkor csak gyorsan futottam át, valóban akad benne hiba, de jellemzően elütés, szavak egybe- vagy különírása, furcsán ható ... -ok vannak.
A történet alapvetően érdekes lehet, nem tudom, miért egy -még mindig túl fiatal- japán lány kell egy fontos szerepre, de összességében a hasonló Wattpadon fellelhető művek közül mindenképpen kiemelkedik.
6., sírj, én ezen akadtam ki mostanában, szegényt reklámozom kicsit, bár tudja, hogy szörnyű a helyesírása:
Na ez nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!