Mi a véleményetek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egyik nap egy kisebb borozgatás után hazajöttem és neki álltam részegen festeni.Nagyon jó kép lett, de szégyellem magam, mert piásan, nem a saját eszemmel csináltam meg.Ezt a módszert már 3szor alkalmaztam.Egy üveg bor és festek egész éjjel.De az a baj, hogy nem bírom mostmár enélkül elképzelni, hogy józanon jó képet fessek.Mit tegyek?(Nem ócsárlást kérek, hanem segítséget!!!)2010. szept. 23. 23:11
1/5 anonim válasza:
Fess részegen. Szerintem a kritikusokat az érdekli legkevésbé, hogy milyen állapotban alkotsz mesterművet. A Mona Lisát akkor sem akasztanák le, és dugnák el egy raktárba, ha kiderülne, hogy Leonardo da Vinci végig merev részeg volt, amíg festette.
2/5 anonim válasza:
Hehe :) Biztos akkor tehetséges vagy, csak gátlásos, részegen meg oldódik a gátlás, és és úgy talán nem kötöd magad annyira a valósághoz, csak érzésből festesz.
Azért lesz jobb, dinamikusabb a kép, és nem olyan mesterkélt mint józanon. Részegen biztos lazább vagy, könnyedebb.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is az van, amit a masodik mond, hogy tehetseges vagy jozanon is, de reszegen tobb lesz a fantaziad, jobban elengeded magad es ezert megy jobban. Amugy senki sem gatol meg, hogy pici italozas utan fess, ne pedig teljesen jozanon, csak tudd, hol a hatar.
4/5 anonim válasza:
Az alkohol csak azt hozza ki, ami már benned volt.
5/5 anonim válasza:
Csak ne legyél megélhetési alkoholista.
Próbáld ki, hogy józanon úgy festesz, hogy lesz'rod milyen lesz, csak fested ami jól esik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!