ahhoz képest hogy 17 vagy és csak hobbyból fested szép.De nekem nem jön be az ilyen stílus.Tudod szép-szép de sok kép között nem tűnne ki.Nyugodtan használj vadabb színeket és elrugaszkodhatsz a formáktól:)De első festménynek nagyon jó kár hogy nem jelentkeztél a Török Pál ipar és képzőművészetibe.
2010. szept. 30. 16:08
12/17 A kérdező kommentje:
Mindenki kérdezi, hogy miért nem művészetibe mentem, de gimi 1. év végén kezdtem rajzolni magamtól otthon, addig csak iskolában, ezért nem érdekelt, így elkéstem ezzel.
És az az igazi problémám, hogy senki nincs aki tanítson, tehát magamtól kell mindenre rájönnöm, és így egy élet se lesz elég egy komolyabb kép megfestéséhez.
2010. szept. 30. 16:12
13/17 anonim válasza:
kár az első évben még átmehettél volna:( amúgy nézd a netet keress rá youtube-on meg ilyen helyeken és könyvek is vannak arról hogy milyen technikák vannak a festésre:)
2010. szept. 30. 16:16
14/17 anonim válasza:
Mivel te is válaszoltál az én kérdésemre (a rajzos-foglalkozásos volt), így én is megteszem.
Nekem nagyon tetszik, azzal, hogy elöl élénk színű a fű, azt a hatást érzékelem, mintha odasütne a nap. Hátul meg, a levegőperspektíva miatt sötétebbek, szürkébbek a növények. Még lehetett volna hátul egy kicsit fakóbb, kékesszürkébb. Az ég nem teljesen jó, mert a horizonthoz közeledve a valóságban az egyre világosabb, nálad meg ott is kék. Egyébként meg csak így tovább!
2010. szept. 30. 16:38
15/17 anonim válasza:
akár én is tudnék ebben kicsit segíteni bár nem vagyok tanár:D viszont én kijártam a kisképzőt.Igaz ebben senki nem szokott ingyen segíteni.
2010. szept. 30. 16:40
16/17 anonim válasza:
tetszik,szép!
2010. szept. 30. 17:15
17/17 anonim válasza:
askim, én nem értem, hogy a második válaszod hogy kapcsolódik a kérdéshez. A kép amúgy nagyon jó, és ügyes az, aki magától (vagyis nem járt művészetibe) ud ilyet, gratula!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!