Hogy tetszik ez a festmény?
Köszi!
Mások is írjanak, hogy min kellene javítani, kitennéd-e a falra stb.
Most komolyan, ez olyan nehéz kérdés, hogy nem lehet válaszolni? Nem elemzést kérek róla, hanem, hogy Nektek, mint laikusoknak hogy tetszik. Egy sima jó vagy rossz is elég. Vagy osztályozd 1-től 10-ig.
Köszönöm!
húha.szép lett!:)
hány éves a művész?:)
Attól függ, mit szeretnél kezdeni vele, tehát megrendelésre készült, felvételire, vagy "saját szórakozásra". Szerintem korrekt kép, falra kitenném, mondjuk nappaliba. A kompozíció rendben van, nagyon szépek a bal oldali fák, én talán a híd korlátjával kezdenék valamit, az kicsit "kilóg a képből", tehát olyan, mintha utólag lett volna hozzátéve, nincs összhangban a kép egészével. Nagyon szép laza az ecsetkezelésed, ha a hídba belenyúlsz egy-két lazító ecsetvonással, akkor teljesen rendben lesz. A színekről nem merek nyilatkozni, mert írod hogy nem ilyen, talán az elöl lévő világoszöld fűtengerben el tudnék képzelni egy-két olyan kékes reflexet, amit hátul az erdő lombjában használtál. De ez már csak ízlés kérdése. Ha jól látom, olajjal van, tehát nyugodtan belenyúlhatsz, nem fogja ledobni a festéket.
Persze ezek csak javaslat jellegűek, egyébként, mondom, szép, korrekt kép. Javaslom, nézz utána Monet tavirózsáinak.
Vegyesek a gondolataim a képpel kapcsolatban, szeretem a természeti képeket. Nem igazán értem, hogy ezen az oldalon miért élénkebb a fű,mint a másikon, ez nekem kicsit bezavar, olyan mintha a túloldalon ősz lenne, itt pedig nyár. Tetszenek a fák és az út, ahogyan kanyarodik, a hídon nekem furcsa,hogy csak az egyik oldalon van korlát, de lehet,hogy ebben konzervatív vagyok.
10-ből én 7-et adnék rá.
Szép lett a kép.A bal fele jobban tetszik,mint a jobb,mert élénkebbek a színek,lehet jobb lenne ha az egész olyan lenne.A híd tetszik rajta a legjobban.Nekem úgy tűnik,hogy a bal felére kellene még valami,mintha hiányozna valami onnan.
18/L
Sikerült feltennem rendesen:
Valójában ilyenek a színei.
17 éves vagyok, de nem vagyok művész. :-)
Csak hobbiból festek. Ez az első komolyabb tájképem. (Eddig egy volt papíron, de a színei nagyon neon szerűek voltak. Ez ezért lehet kicsit sötétebb lett. Majd legközelebb.)
Akrillal készült. Szerintem nincs azzal gond, hogy a hídnak csak egyik felén van korlát. Nálunk a legtöbb kisebb híd ilyen.
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!