Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy tetszik ez a festmény?

Hogy tetszik ez a festmény?

Figyelt kérdés

Nem túl jó minőség, de elromlott a scanner.

[link]

2010. szept. 23. 16:22
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
A színek se teljesen ilyenek, pl. az elöl lévő fű nem ilyen élénk színű
2010. szept. 23. 16:23
 2/17 anonim válasza:
sztem szep lett;) grat! :)
2010. szept. 23. 16:30
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszi!

Mások is írjanak, hogy min kellene javítani, kitennéd-e a falra stb.

2010. szept. 24. 12:01
 4/17 A kérdező kommentje:

Most komolyan, ez olyan nehéz kérdés, hogy nem lehet válaszolni? Nem elemzést kérek róla, hanem, hogy Nektek, mint laikusoknak hogy tetszik. Egy sima jó vagy rossz is elég. Vagy osztályozd 1-től 10-ig.

Köszönöm!

2010. szept. 24. 17:53
 5/17 anonim ***** válasza:

húha.szép lett!:)

hány éves a művész?:)

2010. szept. 24. 20:45
 6/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit szeretnél kezdeni vele, tehát megrendelésre készült, felvételire, vagy "saját szórakozásra". Szerintem korrekt kép, falra kitenném, mondjuk nappaliba. A kompozíció rendben van, nagyon szépek a bal oldali fák, én talán a híd korlátjával kezdenék valamit, az kicsit "kilóg a képből", tehát olyan, mintha utólag lett volna hozzátéve, nincs összhangban a kép egészével. Nagyon szép laza az ecsetkezelésed, ha a hídba belenyúlsz egy-két lazító ecsetvonással, akkor teljesen rendben lesz. A színekről nem merek nyilatkozni, mert írod hogy nem ilyen, talán az elöl lévő világoszöld fűtengerben el tudnék képzelni egy-két olyan kékes reflexet, amit hátul az erdő lombjában használtál. De ez már csak ízlés kérdése. Ha jól látom, olajjal van, tehát nyugodtan belenyúlhatsz, nem fogja ledobni a festéket.

Persze ezek csak javaslat jellegűek, egyébként, mondom, szép, korrekt kép. Javaslom, nézz utána Monet tavirózsáinak.

2010. szept. 25. 20:23
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem festettem még olajjal ezért nem tudom megítélni csak azt, hogy mit látok: nekem nem igazán tetszik. Kicsit olyan érzése van mintha egy montázs lenne innen onnan összerakott részletek halmaza amik nem illenek egymáshoz.
2010. szept. 26. 19:29
 8/17 anonim válasza:

Vegyesek a gondolataim a képpel kapcsolatban, szeretem a természeti képeket. Nem igazán értem, hogy ezen az oldalon miért élénkebb a fű,mint a másikon, ez nekem kicsit bezavar, olyan mintha a túloldalon ősz lenne, itt pedig nyár. Tetszenek a fák és az út, ahogyan kanyarodik, a hídon nekem furcsa,hogy csak az egyik oldalon van korlát, de lehet,hogy ebben konzervatív vagyok.

10-ből én 7-et adnék rá.

2010. szept. 27. 16:28
 9/17 anonim válasza:

Szép lett a kép.A bal fele jobban tetszik,mint a jobb,mert élénkebbek a színek,lehet jobb lenne ha az egész olyan lenne.A híd tetszik rajta a legjobban.Nekem úgy tűnik,hogy a bal felére kellene még valami,mintha hiányozna valami onnan.

18/L

2010. szept. 27. 18:29
 10/17 A kérdező kommentje:

Sikerült feltennem rendesen:

[link]

Valójában ilyenek a színei.

17 éves vagyok, de nem vagyok művész. :-)

Csak hobbiból festek. Ez az első komolyabb tájképem. (Eddig egy volt papíron, de a színei nagyon neon szerűek voltak. Ez ezért lehet kicsit sötétebb lett. Majd legközelebb.)

Akrillal készült. Szerintem nincs azzal gond, hogy a hídnak csak egyik felén van korlát. Nálunk a legtöbb kisebb híd ilyen.

Köszönöm, hogy válaszoltatok!

2010. szept. 28. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!