Mi a baj a rajzaimmal?
Hosszú kihagyás után most kezdtem el újra foglalkozni a rajzolással. Digitálisan és papíron is szoktam rajzolni.
Papíron ugyan úgy megy mintha abbba sem hagytam volna, de digitálisan egy komplett káosz. Főleg az árnyékolás és a fények.... Nem tudom mi a baj vele, de nem sikerül sehogy sem.
Mi a baj ezekkel?
Szerintem is a fényekkel lehet némi gond. Megjegyzem nem vagyok profi, úgyhogy szakértő tanáccsal sem tudok szolgálni, csak egy hobbista véleményével. Az árnyékolást sokkal intenzívebben csinálnám, hogy jobban kiemelje az ábrázolt elemet a 2D-ből. Ugyanúgy a fényeket is erre használnám, a hátteret élesen elkülöníteném az előtértől. Ezt egy sokkalta eltérőbb színnel próbálnám elérni, és a sárkányos kép esetén pl a jobb felső sarokból indítanák egy fénynyalábot, ami megvilágítaná a feje jobb oldalát, hogy a háttérben lévő sötét sziklától élesen elhatárolódjon. Ennél a képnél a tüzet is intenzívebbé tenném picit, hogy élettel telibb legyen. Valahogy így, nem egy mestermű, de nem is az a cél: [link] - Ezen nincs rajta a jobbról jövő fénynyaláb.
Egyébként tök jó szerintem, magamtól biztos nem tudnék ilyet. :(
Szerintem szép rajzok
Nekem valahogy furik a szemek
Meg nagyon árnyékolva van
Én is rajzolok digitálisan gyakran elkövetem aht a hibát hogy túlsagosan árnyekolok
Meg sok a körvonal
A sárkanyos nagyon jo lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!