Mondanál véleményt a rajzaimról?
Figyelt kérdés
Digitálisan rajzolgatok, de elég kezdetleges technikai háttérre, telefonról.
Mi az ami jól megy és mi az, amit fejlesztenem kéne? Színek, formák stb..
2022. jún. 11. 17:47
11/18 A kérdező kommentje:
2022. jún. 11. 20:46
13/18 anonim válasza:
Nem vagyok járatos ebben a technikában, de szerintem egészen jól sikerült rajzok, bármivel készítetted.
Mint ahogy előttem már valaki írta, az arányokra figyelj kicsit jobban.
Első képen a piros pulcsis fiú bal lába jobb lábnak látszik. Második képnél pl. az arcok sokkal közelebb vannak egymáshoz, annak ellenére, hogy a lány haja kitakar egy részletet! A kezek kisebb méretűek, mint ahogyan azt ábrázolod. A színeid jók.
14/18 anonim válasza:
Érdekes stílus, nem rossz. Nekem kifejezetten a Percy-Annabeth kép jön be. :)
15/18 anonim válasza:
Szerintem szépek, stílusosak :)
16/18 anonim válasza:
Szia ! Én úgy gondolom mindenképpen érdemes foglalkoznod vele , tehetséges vagy . Az is nagy szó hogy mindezeket telefonon csináltad . Komolyabb eszközökkel akár még jobb végeredmény is születhetne .
17/18 anonim válasza:
Szerintem a kérdező ugyanaz, mint aki a katonát rajzolta a német juhászával azt hiszem.
Még mindig imádom a stílusod.
Nagyon szépek szerintem; csak így tovább!
18/18 A kérdező kommentje:
Igen, azt is én rajzoltam, köszönöm
2022. júl. 6. 06:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!