Nem tudok modellről rajzolni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék jól rajzolni, de először modellről kellene megtanulnom és az nem megy nekem.
Az is lehet, hogy inkább feladom.
2022. jún. 9. 21:45
1/6 anonim válasza:
Ne add fel , gyakorolj, adj magadnak időt.
2/6 anonim válasza:
Aki fel tudja adni, az nem is szereti igazán csinálni.
3/6 anonim válasza:
Nyilván elsőre nem lesz olyan, mintha Michaelangelo rajzolta volna. Talán még tizedikre sem, de ezt csakis gyakorlással lehet fejleszteni. Élő modellnél az a legjobb, hogy körbe tudod járni, látod a teret, a formát, a fényeket. Egy próba után, ha csalódás ér, az nem azt jelenti, hogy tehetségtelen béna vagy, hanem, hogy még rengeteg tanulás áll előtted.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát pedig de. Én azt tanultam, hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni.
2022. jún. 11. 20:01
5/6 anonim válasza:
Rajzolj mást is, lehet úgy jobb lesz.
6/6 anonim válasza:
Én meg azt tanultam, hogy az adja fel hamar, aki nem kitartó. Amúgy ne gondold azt, hogy azok, akik tudnak rajzolni, mindent tudnak. Nem, ők is nagyon sok mindent még közben tanulnak meg. Például rajziskolában többnyire felnőttek a modellek, ha a grafikus gyerekeket akar rajzolni, azt külön kell megtanulnia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!