Hogy tanuljak meg razjolni?
Figyelt kérdés
Unom már a geometriai testeket most mit rajzoljak? Miért nem rajzolhatok még embert?2022. jún. 9. 17:58
11/17 A kérdező kommentje:
Azért ha látnátok a "legjobb" rajzomat ti is reménytelennek tartanátok.
2022. jún. 9. 19:14
12/17 anonim válasza:
Lehet, de nem szeretnénk kritizálni, és te se kritizáld magad. Mert nem ez a lényeg. Az a lényeg, hogy szeretnél tanulni. Ne add fel!
Keresel munkát? az lehet az első lépés. Utána, hogy keresel rajzkört. Vannak lehetőségeid erre? Vannak kezdő festő-körök is. Persze, nem mindegy merre élsz. De ajánlom, hogy ha ezt érzed, akkor indulj el az úton. Mert baj, hogy az iskolákban annyira háttérbe szorult a rajz... (és hiányzik az embereknek, hogy valamit, amire belső indítást érez, csináljon. Írjon, rajzoljon, fessen, énekeljen, zenéljen, táncoljon. Valamit, amit szeret.
13/17 A kérdező kommentje:
Pedig a kritika fontos a fejlődéshez.
2022. jún. 9. 19:28
14/17 anonim válasza:
Kritika majd, később. Most csak elvenné a kezdet lendületét. Nagyvárosban élsz? keresel munkát? jelentkezések beadva? Lépj!
15/17 A kérdező kommentje:
Makón élek. Beadtam programozó és rendszergazda állásokra. Lehet, hogy inkább a régi munkahelyemre megyek, csak nem tudtam mellette tanulni (esti képzésre jártam).
2022. jún. 9. 19:38
16/17 A kérdező kommentje:
De ha akarod megmutatom a legutóbbi rajzomat.
2022. jún. 9. 19:39
17/17 A kérdező kommentje:
Egyébként melyik szakkört ajánljátok?
2022. jún. 9. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!