Egy átlagos ember 1 évben hányszor hallja a himnuszt?
Figyelt kérdés
Eszembe jutott, de kíváncsi lennék mások szemszögére is.
A normális válaszokat előre is köszönöm.
( Remélem jó kategóriába tettem ).
2022. márc. 12. 22:35
1/11 anonim válasza:
Én kb. sziveszter éjfélkor szoktam hallani, tehát évente kb. egyszer, de arról nem tudok vélekedni, hogy mennyire vagyok átlagos.
2/11 anonim válasza:
Szilveszter
Sportesemények
Rendezvények
Konferenciák
3/11 anonim válasza:
Vasárnapi misék végét szokta zárni, illetve ünnepeken is hallom, tehát viszonylag sokszor.
4/11 anonim válasza:
Ha rajtam múlna, akkor sehányszor és inkább temetések alkalmával játszanám ezentúl.
Ilyen lehangoló, depresszív zenét be kellene tiltani.
Aztán csodálkoznak hogy a Magyar nép milyen szürke, szomorú, búbánatos, szuicid nép, hetediziglen ezt a gyász zenét hallgatjuk kis gyerek korunktól fogva.
Egy Nemzeti Himnusznak vidám, pezsdítő, dallamos, inspiráló muzsikának kellene lennie!
5/11 anonim válasza:
Mivel elég depresszív, csak max. 1x vagyok hajlandó elviselni évente. Általában szilveszterkor.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon hasznosak a válaszaitok!
2022. márc. 14. 23:10
7/11 anonim válasza:
Utoljára iskolában hsllottam.., szóval..., 0?
8/11 anonim válasza:
Én is csak iskolában hallottam utoljára
9/11 anonim válasza:
"Egy Nemzeti Himnusznak vidám, pezsdítő, dallamos, inspiráló muzsikának kellene lennie!"
Ez tudod mi amit leírtál egy induló
10/11 anonim válasza:
Szerintem 4-5x maximum. Évnyitók, évzárók, szilveszterkor…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!