Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit fessek a családomnak...

Mit fessek a családomnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Semmi ötletem sincs. Egy nagy, egész családnak szóló képet szeretnék. 16 vagyok, van tehetségem is a festéshez rajzoláshoz, szóval a bonyolult munkák elől sem futok el.
2021. dec. 10. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon ügyes vagy, akkor egy kedvenc közös családi fotót. Ha az túl nehéz, akkor meg mondjuk valami tájképet, amit a falra is ki tudnak rakni (szóval olyat, ami jól mutatna mondjuk a nappaliban).
2021. dec. 10. 19:00
 2/4 anonim válasza:
100%
Szia, a virágokkal sosem lehet mellélőni;) amúgy meg pinteresten mindig lehet találni valamit
2021. dec. 10. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg havas hegycsúcsok, fenyőerdő?:) Én azzal szeretek pepecselni. Rózsaszínes naplementével.
2021. dec. 10. 19:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves, Kérdező!

Kortól nemtől függetlenül szoktam az ajándékozással kapcsolatban mondani:

Te élsz velük, neked kell tudnod mit szeretnek/kedvelnek. :)

Ha nem ismered ennyire se őket, akkor ajándékként: ismerd meg őket.

Rengeteg helyen olyan alap dolgokat se tudnak egymásról pl mi a kedvelt/kedvenc színeik, évszakuk...stb.

Legtöbb páciensnél is sok lelki dolog itt kezdődik.

Az idő előre haladtával nehezebb lesz a mélyebb kommunikáció azokkal, akik fontosak, ám nem igazán ismerik egymást.

A művészet pedig az érzésekből, gondolatokból s azoknak összegzéséből táplálkoznak, készülnek. (Több ágon alkotok, tudom miről beszélek.)

2#-es

a virágokkal s bármi olyan dologgal, amihez a másik személy stílusa, érzéke szükséges: nyélből mellé lehet fogni.

(Virág, parfüm, ruházat, de akár egy egyszerű tollnál is vagy programnál.)

Pl én se vagyok virágos. Szépnek szép, de nem kellene.

Kérdező!

Szeretteid megismerését vedd első helyre + kommunikáció.

Kellemes ünnepeket előre is!

2021. dec. 11. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!