Szeretném ha ajánlanlanátok pár jó könyvet. Tudtok?
Kurt Vonnegut: Az ötös számú vágóhíd
George Orwell: 1984
Virginia Woolf: Egy jó házból való angol úrilány
Rakovszky Zsuzsa: A kígyó árnyéka
Szepes Mária: A vörös oroszlán
Szabó Magda: Az őz
Orczy Emma: A vörös pimpernel
Gabriel Garcia Marquez: Száz év magány
Milan Kundera: A lét elviselhetetlen könnyűsége
Aldous Huxley: Szép új világ
Szerb Antal: Pendragon-legenda
Ian McEwan: Vágy és vezeklés
Daphne Du Maurier: A Manderley-ház asszonya
Joanne Harris: Csokoládé
Francesca Marciano: Szerelmem, Róma
Jane Austen: A mansfieldi kastély
Tamás bátya kunyhója-csodaszép regény
Üvöltő szelek is fantasztikus
Büszkeség és balítélet
Orwell-t olvasd el mert egy kincs az a könyv, bár nagyon nyomasztó azt hozzá kell tennem (én konkrétan éreztem már,hogy engem is figyelnek:D)
Nagyon szeretem még Kosztolányi Édes Annáját is, nagyon szépen viszi végig és mégis rejti el Anna személyiség fejlődését,változásait.
Ha igazán nehéz olvasmányt szeretnél akkor a Mester és Margaritát olvasd el.Én 17 évesen vállaltam el,hogy na majd én és nem bántam meg, bár őszinte leszek...nagyon nehéz volt nekem mert a sok ide oda ugrásra, az értetlen szövegre nehéz volt figyelni:)
Nemtudom mennyire szereted a lány regényeket, nekem azok a kedvenceim:)Szinte már csak azt olvasok:D
Így például a Luisa May Alcott sorozata a Kisasszonyok (aminek még 3 része van a Jó feleségek,Fiatalura,Jo fiai), nagy kedvenc az Anne Shirley sorozat is, az értelem és érzelem,Emma,jane eyre,shirley és így tovább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!