Egészséges lehet mentálisan az, aki állandóan ihletett állapotban van?
Nem akarom ideírni a nevét, mert megnéztem vele néhány riportot és azt érzem, hogy van valami mentális baja. Magyar énekes, zeneszerző és elképesztő a hangja, a kisugárzása, viszont szinte semmi nem jön át ebből, amikor beszél. Viszont a zenék, amiket szerez és ahogy énekel...Elképesztő.
Beszéd közben zavart a tekintete, nem néz a riporterre. Látszik, hogy nem ez az ő közege, hanem az éneklés és a zene, de furcsa ez a kontraszt.
Elmondta, hogy állandóan ihletett állapotban van. Nem így fogalmazott, de a lényege ez: úgy ír zenét, mintha diktálnák. Folyamatosan tele van a feje dalokkal és le kell írnia.
A legtöbb művész azt éli át, hogy az ihlet nagyon ritka az életében, de olyankor mintha tollba mondanák...És a legtöbbje elmondja, hogy ilyenkor születnek a legjobb alkotásai, de az alkotások többsége nem ilyen ihletett állapotban jön.
Ő határozottan azt állítja, hogy folyamatosan tollba mondanak neki.
Simán elhiszem, mert elképesztő a művészete, nagyon rég nem hallottam ilyen zenét és ilyen hangot.
Engem is érdekelne, ki ő. Legalább privátban, légy szíves. :D
Amúgy lehet csak ilyen időszaka van, és csak pár évig tart, majd korlátozódik.
Privátban megírom annak, aki kéri.
Nem hiszem, hogy átmeneti, láttam vele majdnem 10 évvel ezelőtti riportot, ott is éreztem rajta valami furát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!