2/15 anonim válasza:
Az elsőben 1:20-tól érződik, hogy nem elég képzett, de addig gyönyörű volt.
3/15 anonim válasza:
Nem rossz, van benne lehetőség. Egy énektanárhoz menj el és 1-2 hónap múlva felléphetsz.
4/15 anonim válasza:
Jelenleg képzetlen, de jó adottságokkal rendelkező lehetőség van benne. Megfelelő tüdőkapacitás (kb. 5 liter) feltételezhető, javítandó a hasi légzés és a mellrezonancia bátrabb használata. Jelenleg már bassz-baritonnak tűnik, de akár basszus is kifejleszthető.
5/15 anonim válasza:
Tehetséges vagy csak jól hallhatóan képzetlen és rutintalan. De a hangszíned illik a választott stílushoz,és érezhetően van benned potenciál,viszont az biztos hogy egy jó tanárral is évek munkája lesz mire kikupálod magad.A zenélés tök jó hobbi,én sem sajnálom azt az időt amit beleöltem-ölök a mai napig.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Már járok ének tanárhoz. Csak érdekelt mások véleménye is. :)
Még az eszközt is kellene fejleszteni. Telefonnal vettem fel. 😅
2021. aug. 25. 18:58
7/15 anonim válasza:
Hát haver, van benned potenciál. Ha foglalkozol vele, és kitartó vagy, ebből még szinte bármi lehet ;)
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Nemsokára beruházok egy komolyabb mikrofonba és notebookba. Akkor elsőnek egy YouTube csatorna a cél.
2021. aug. 25. 20:13
10/15 anonim válasza:
Jó. Az átlagnál mindenképpen sokkal jobb, bár én annyira nem ájultam el tőle, mint előttem páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!