Férfiként mennyire ciki aktmodellnek lenni?
Figyelt kérdés
akt, model, férfi, meztelen, pucér2021. aug. 9. 18:35
11/24 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Biztos nem egyszerű sokáig mozdulatlanul állni, főleg, ha a póz megerőltető. Ettől függetlenül szívesen kipróbálnám.
12/24 anonim válasza:
Én szívesen állnék aktmodellt bárkinek, aki az erotikát is látja benne és ennek megfelelően irányítana.
Nem zavar ha meztelenül kell lennem idegenek előtt.
13/24 anonim válasza:
12-es, te irkálsz privát üzenetet? Már nem forgok olyan körökben, hogy szükségem lenne aktmodellre.
14/24 anonim válasza:
#6-osnak: Az is munka benne, hogy az idődet adod a pénzért. Gondoljunk csak a biztonsági őrökre: nagy részben az idejüket váltják (nem sok) pénzre, aminek a nagy részét tévézéssel töltik.
16/24 anonim válasza:
Privát kérdésre, rajzoláshoz voltak modellek
17/24 anonim válasza:
Én szívesen kipróbálnám, milyen férfiként aktmodellnek lenni.
18/24 anonim válasza:
Ha nők festenek/rajzolnak/fotóznak, akkor annyira ciki, amennyire alapvetően ciki, ha egy ellentétes nemű illető látja a nemi szerveidet.
Nekem szemrevaló fiatal lányok elé kellett befeküdnöm csupaszon, ennek cikiségét erekcióm jelezte. Amely a lányok számára persze inkább szórakoztató volt, jót vigyorogtak.
19/24 Nakedguy válasza:
Sziasztok! Semennyire nem ciki akt modellnek lenni férfiként! Én 5 éve vagyok akt modell a képzőművészeti egyetemen. Ez a legnagyobb hobbim. Szerintem nincs jobb érzés mint meztelennek lenni sok ember előtt/ között. Akkor vagyok igazán szabad és feloldódott amikor meztelenül pózolok. Mennyei érzés. Csak ajánlani tudom….. persze aki szemérmes vagy elítéli a meztelenséget, annak nem való az akt modellkedés.
20/24 anonim válasza:
Így igaz!
Aki szeret a testét, karbantartja, annak nincs mit szégyelni.
Ha még hozzájön egy kis exibicionizmus, akkor még izgató is lehet az egyén számára!
Amúgy az emberi testen nincs mit szégylni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!