Szerintetek sem pótolja igazán az internetes könyvolvasás a könyveket, kivéve azokat, amiket már nem nagyon lehet megszerezni?
Figyelt kérdés
A könyveknek máig megvan az a hangulata (főleg a szépirodalmi műveknek), hogy olvasok valamennyit, és ahol félbehagyom, ott hagyok egy könyvjelzőt, és onnan megint folytatom valamikor. A jellegzetes könyvszagról pedig már nem is beszélek. :)2021. júl. 31. 01:40
1/6 anonim válasza:
A könyveket nem is pótolja, csak az olvasást. A tartalmat.
2/6 anonim válasza:
Papir szagoltatáshoz nem kell olvasni.
3/6 anonim válasza:
A mai generációnak nem fog hiányozni a könyv.
4/6 Electrifymyheart válasza:
Szerintem nem pótolja teljes egészében, mert lehet másnak nem, de nekem nagyon megfájdul a fejem ha sokat olvasok telefonról vagy gépről. Meg nincs is annyi kedvem hozzá, ha nem papír alapú.
De ez csak az én hülyeségem.
5/6 anonim válasza:
Ez úgy hangzik, mintha a munkatársam mondta volna. Sok esetben jobb az ekönyv például kis lakásban élsz, és nincs helyed.
Tartalmilag meg ugyanaz a MEK-es Egri csillagok, mint a puhafedeles.
Én szívesen olvasok elektronikus könyvet és hagyományost is.
6/6 anonim válasza:
Persze, hogy nem, de néha jól jön. Óvodás korom óta szívesen olvasok, így mindig lesz igényem a könyvillatra és a kézi lapozgatásra, de ha valamihez csak PDF-ben tudok hozzájutni, akkor elolvasom úgy, akármennyire nem ugyanolyan élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!