Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Budapesten szeretnék rézkarcot...

Budapesten szeretnék rézkarcot venni. Merrefele találok sok régiségeket áruló üzletet?

Figyelt kérdés

Néztem az Antikhősök című sorozatot. Azok az üzletek merrefele vannak?

Kimondottan egy képet keresek, szóval nem bolhapiacon és hasonló helyeken akarok szétnézni (bejárnék én mindent, de nincs ennyi időm), hanem kisebb-nagyobb üzleteket keresek, ahol érdemes megkérdezni, hogy hátha van-e.

(Kieselbach galéria lett kizárva eddig, mert ott vettem volna meg a karcot, azt mondták megvan, mire odamentem kiderült, hogy még sincs meg)

2021. júl. 22. 16:30
 1/3 anonim válasza:
Falk Miksa utca. A körúttól, a Parlamentig.
2021. júl. 22. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Üzletek valóban a Falk Miksa utca környékén vannak. Én megnézném a Galéria Savaria kínálatát is, de ott óvatosnak kell lenni. Mondjuk nem hiszem, hogy pár tízezres rézkarcokat hamisítanának. Sok meló, kevés haszon.
2021. júl. 23. 16:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A Galéria Savarián már felvásároltam mindent, ami érdekelt :D
2021. júl. 26. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!