Milyen szín a szög szín?
Figyelt kérdés
Mert a közhiedelemmel ellentétben a szög nem egyenlő a szeggel. A szög az egy szín, még hozzá barna.De azt nem tudom milyen barna tudna valaki linkelni egy szín ami szög színű?2010. aug. 27. 20:59
1/7 anonim válasza:
Ha azt tudod, hogy a szög-szín barna, akkor azt is tudnod kell, hogy milyen barna. Ill. kérdezd azt, akitől a szög -színt hallottad!
2/7 anonim válasza:
A szög haj még véletlenül se barna hanem szőke.
3/7 anonim válasza:
Nekem a magyartanárom azt mondta mikor Arany János: Ágnes asszony c. balladáját vettük, hogy a szöghaj az a fekete hajat jelenti. Abban is van asszem egy olyan sor, hogy szöghaját simítja, vagy ilyesmi. :)
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Márpedig a közhiedelmnek igaza van, a szög az szög, csak Pesten "szeg"-nek mondják, itt nálunk meg "ö"-vel, mint sokmindent(de amúgy tudtommal eredetileg "szög", és abból lett az "e"-s változata...). Amúgy a "szeg" az nekem nagyon erőltetetten hangzik...
6/7 anonim válasza:
Sötétbarna. Akár lónál, akár embernél.
7/7 anonim válasza:
A szögszín mindenképp egy világos szín :D
Nekem pl. szöghajam van és nem sötét szín majdnem szőke de inkább szőkés barna és ez tuti a fodrászom mindig rajta lóg :DDD.
kb ilyen színű: [link]
nem látszik valami jól mert vakuval van készítve, de a lényeg rajta van XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!