32/45 anonim válasza:
Nem vagyok otthon digitális rajzolásban, mindenesetre ez nem rossz... de azért szerintem kicsit többet gondolsz a tudásodról, mint amennyit ez a kép mutat. Ilyet nagyon-nagyon-nagyon sokan tudnak, nem hinném, hogy sokan rendelnének ilyeneket. Tucatdolog.
33/45 anonim válasza:
elnézve a bikinis hölgyet, azt gondolom, hogy te nem azért "akarsz" élethűen rajzolni, mert az unalmas (mint ezt kifejtetted itt vagy öt alkalommal), hanem mert fogalmad sincs arról, mit jelent élethűen rajzolni.
34/45 A kérdező kommentje:
Én így szeretek rajzolni. Ha fotó realisztikus lenne az eredeti rajz, azt is átmásolnám ilyen stilizáltra.
2021. júl. 17. 11:26
35/45 anonim válasza:
#34 Ehhez nem kell sok tehetség, ha eladási célzattal rajzolsz, nem hiszem, hogy nagy sikered lesz a piacon :(.
36/45 A kérdező kommentje:
Szerintem se, de nem azért rajzolok.
2021. júl. 17. 11:41
37/45 anonim válasza:
nincs semmi gond azzal, hogy így rajzolsz, meg ezt szereted, meg szerinted ez a jó, a probléma azzal van, hogy unalmasnak, és semmilyennek titulálsz valamit, amire viszont te nem vagy képes.
lehet azt mondani, hogy te kellemes tempóban, inkább csak tréfából futod a százat két perc alatt, de akkor azt ne tedd hozzá, hogy a usain bolt meg hülye.
38/45 A kérdező kommentje:
Szerintem meg mindenki tud élethűen rajzolni.
2022. jún. 8. 18:09
39/45 A kérdező kommentje:
Kivéve én.
2022. jún. 8. 18:10
40/45 anonim válasza:
Látom nem sikerült feldolgozni az elmúlt időben xD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!