21/45 A kérdező kommentje:
Az a bajom ezekkel, hogy nincs bennük semmi érdekes. És nem tudom, miért olyan lenyűgőzőek.
2021. júl. 15. 19:06
22/45 A kérdező kommentje:
És azt akarom, hogy a portréim szétcsússzanak, ne legyen tökéletesen arányos!
2021. júl. 15. 21:01
23/45 A kérdező kommentje:
"azon túl, hogy látszik rajta, hogy dolgoztál vele, látszik az is, hogy van hozzá szemed, vagyis érted a formát, tükröződést, anyagot, és ezt át is tudod rakni a papírra."
Igen, áttudnám ültetni papírra, de nem fogom. Épp azért, mert tudom, milyen mikor valósághű.
2021. júl. 15. 21:03
24/45 anonim válasza:
megnéznék azért egy általad készített, tökéletesen arányos portrét, ami annyira élethű, hogy szinte már zavaróan unalmas.
ha már azon annyit szenvedsz, hogy hogyan firkálj össze valamit, hogy szar legyen, akkor nem valószínű, hogy, ha odafigyelsz, akkor bármi jó kisülne belőle.
25/45 A kérdező kommentje:
Csak a Te kedvedért nem fogok.
2021. júl. 15. 21:18
26/45 anonim válasza:
#23 Tudod, milyen, mikor valósághű?? Akkor minek kérdezgetsz itt gyakorin?😂
27/45 A kérdező kommentje:
De mi értelme valósághűre megrajzolni??
2021. júl. 16. 14:51
28/45 A kérdező kommentje:
"ami annyira élethű, hogy szinte már zavaróan unalmas." Nem. Azért unalmasak mert mindig csak valami celeb van rajta ugyanabból a szögböl és az 500. után már unalmas.
2021. júl. 16. 19:18
29/45 anonim válasza:
Huu én is de megnézném egy rajzodat! Celeb van rajtuk... az összesen. Rossz képeket nézegetsz.
30/45 A kérdező kommentje:
Nem. Másokén. Amiket küldtek az 1. oldalon.
2021. júl. 16. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!