Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Nem baj, ha direkt nem rajzolo...

Nem baj, ha direkt nem rajzolok valósághűen?

Figyelt kérdés

2021. jún. 28. 10:56
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
#19, a kritikus nem rossz ember, csak semmi nem jó nekik. Az meg nem kritika, hogy beszól valamit. Van építő kritika meg "jó. nem jó. szar" komment meg ez a beszólogatás.
2021. jún. 29. 20:30
 22/31 A kérdező kommentje:
" arra tippelek, hogy nem vagy benne elég jó vagy kaptál olyan kritikákat, amik rosszul estek." Nem. Hanem lerombolták nullába az önbecsülésem és csodálom, hogy még képes vagyok ceruzát ragadni.
2021. jún. 29. 20:33
 23/31 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, az nem beszólogatás, amikor megmondják, min kéne változtatni, a hivatalos rajziskolákban is így működik. Akkor is, ha csak magadnak rajzolsz hobbiból.

Ha meg az a baj, hogy rombolják az önbecsülésed, akkor ne ezen az oldalon akarj tájékozódni arról, hogy milyen a rajztudásod vagy mit kéne rajta változtatni. Van egy csomó rajzos oldal, akár Facebookon, akár úgy önmagában. Csatlakozz valamelyikhez, és kérj az ottani tagoktól kritikát! Vagy segítséget, amelyikre éppen szükséged van.

Itt ezen az oldalon nem mindenki végzett művészeti iskolát vagy rajzol, sokan laikusok.

[link]

[link]

2021. jún. 29. 21:03
 24/31 anonim ***** válasza:
Én laikus vagyok. Küldj egy képet privátban. Megmondom hogy az "utca emberének" milyennek tűnnek a rajzaid az alapján, mert sznoboskodni biztos nem fogok.
2021. jún. 29. 23:00
 25/31 anonim ***** válasza:
Van egy nagyon jó Facebook csoport, az a nevük, hogy Children Book Illustration. Oda általában nagyon sok kezdő is tesz fel képet, úgy véleményt kérve, talán neked is meg kéne próbálni, hivatalos művészek szoktak véleményezni, és elég jókat írnak.
2021. júl. 2. 14:18
 26/31 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már ezt a "nem tetszik amit írnak" hülyeséget!

Az a bajom, hogy nem szeretek élethű stílusban rajzolni. Értitek?

2021. júl. 16. 18:46
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj? Akkor nem rajzolsz élethű stílusban.
2021. júl. 16. 21:05
 28/31 anonim ***** válasza:

Nem rajzol, mert nem tud. De ahelyett, hogy nekiülne próbálkozni, inkább itt kérdezget és megerősítsésre vár, hogy háthta egyszer neki lesz igaza.

"Az a bajom, hogy nem szeretek élethű stílusban rajzolni. Értitek?" Figyelj, nem baj, ha nem tudsz, csak légyszi, több kérdést ezzel kapcsolatban ne tegyél fel! Menj el rajzszakkörbe vagy akárhova, próbáld meg az ég szerelmére, és ne trollkodj itt tovább, mert már nagyon unalmas!

Saci voltam

2021. júl. 17. 20:33
 29/31 anonim ***** válasza:
53%
Ha meg lennél elégedve a saját tudáaoddal, nem tennéd fel ezeket a kérdéseket.
2021. júl. 17. 22:14
 30/31 A kérdező kommentje:
Én 4 éve meg vagyok vele elégedve. Nektek van valami bajotok.
2022. aug. 2. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!