Milyen vers legyen ebből?
Figyelt kérdés
Írnék egy verset, de leblokkoltam.mit lehetne kihozni belőle?eddig jutottam:"magyarok vagyunk ihajja, magyarok vagyunk csuhajja,magyarok vagyunk hébe-hóba, magyarok vagyunk itt a helyünk!"2021. jún. 24. 23:16
1/7 anonim válasza:
Magyarok voltunk mindig he, magyarok is leszünk hö,
ihajja, csuhajja, töftöf cö.
2/7 anonim válasza:
Petőfi és József Attila forog a sírjában :(
3/7 anonim válasza:
Ööö... Mi adta a motivációt, az érzelmi inspirációt, hogy nekikezdj ennek a remekműnek? :)
4/7 anonim válasza:
Porfogónak még jó lehet. Vagy helypazarlásra a polcon. De a leghasznosabb az lenne, ha kinyomtatnád, lesz mit feltüzelni télen.🤷♀️
5/7 anonim válasza:
Jaj!, hogy ezt az én galambocskám,
kedves József Attilácskám
már nem érhette meg.....😥😥😥
6/7 anonim válasza:
Hiányzik belőle a sírva mulatós ivászat, az országkritika és azok hibáztatása, akik nem akarnak meghalni az országért folytatott háborúban, hanem békés, hosszú családi életet élni.
7/7 A kérdező kommentje:
#6 ilyesmit érzek én is, csak nem tudom szavakba önteni!
2021. jún. 26. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!