Azokhoz szólnék, akik otthon tetováltak. Hogyan csináltátok?
Figyelt kérdés
Nem kerek semmi negativat, nekem jelenleg nincs penzem tetkoshoz menni. Szoval otthon egy steril tuvel es szemtussal megoldom.
Mik a tapasztalatok? Nem fogok eltalalni valami fontos eret a csuklomnal?
2021. jún. 11. 10:26
1/16 anonim válasza:
Huhh, inkább ne kezdj neki magad
2/16 anonim válasza:
Ez a "szeretlek Ica"-féle sorkatonai tetkó? :D
3/16 A kérdező kommentje:
De neem, esku nem vagyok bolond, csak egy
kis szimbolumot akarok a csuklomra
2021. jún. 11. 10:53
4/16 anonim válasza:
Hát ha szeretnék egy jó kis fertőzést meg egy elrontott akármit, hajrá :)
5/16 anonim válasza:
Nem olyan drága egy kis szimbólum a csuklódra. A fertőzések kezelése több pénzbe fog kerülni, mint a tetkó került volna.
6/16 anonim válasza:
Gondolod hogy szemtus majd jól fogja érezni magát a bőröd alatt? Nem pont ugyanaz mint a tetováláshoz használt festék.
7/16 anonim válasza:
Ennyire sürgős az a szimbólum, hogy nem tudsz vele várni 1-2 hónapot? Hidd el ha magad kezded el akkor el fogod rontani, + kapsz egy jó kis fertőzést
8/16 anonim válasza:
Hááát... Nekünk van itthon egy komplett tetoválógép szettünk, tesóm csinált nekem egy apró kis virágot a lábamra próba gyanánt de valami botrányos lett. Ha rendes géppel is ilyen nehéz megtanulni akkor kétlem hogy szem tussal meg tudnád csinálni szépre, vagy ha szépre nem is de legalább elfogadhatóra.
9/16 Molyember válasza:
Mivel sterilizálnád a szemtust?
10/16 anonim válasza:
Meg tudod csinálni, de tapasztalat nélkül csúnya lesz a végeredmény. Viszont szemtus helyett tetováló festék, és tetováló tű, handpoke módszer youtube.
Ha kis mintát szeretnél írj privátba, egy üres időpontban vállalom inkább neked, minthogy életed végéig valami borzalommal élj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!