Milyen digitális rajztáblát használtok?
Figyelt kérdés
Mindig is papíron rajzoltam, de most úgy döntöttem, hogy kipróbálnám, milyen rajztáblával, gépen. Wacom táblákat nézegettem, viszont mivel nem vagyok egyelőre olyan biztos benne, nem mernék rögtön komolyabban beruházni. Szóval, aki jobban otthon van a témában, tudnátok ajánlani egy olcsóbb fajtát, ami nektek bevált?:)2021. máj. 21. 09:00
1/9 anonim válasza:
A wacom one jó lehet kezdőknek, viszonyalg tűrhető az ára, vagy ha kicsit jobbat akarsz akkor a huion pro 16 4k is nagyon jó vétel. Annál drágább wacomot nem ajánlok, a csak hd cintiq 16 egy vicc, 22ben meg főleg olyan pixeles, mintha minecraftban rajzolnál.
2/9 anonim válasza:
Nekem Wacom Bamboo van, több, mint tíz éve vettem, viszont én inkább hagyományos eszközökkel dolgozom, ritkán használom. Szóval ha csak játéknak használnád, mint én, ez is bőven megfelel vagy mint ahogy az első írta, Wacom One.
Azelőtt egy Genius Mousepadem volt, de azt nem ajánlom, mondjuk nem tudom, gyártják-e még, de akit ismerek, mindenkié típushibás volt, gyakran lefagyott, eltűnt a nyomásérzékenység. Hivatásszerűen digitálisan rajzoló ismerőseim Huiont és iPad-ot használnak.
3/9 Madeline válasza:
Nekem Gaomon van, nem olyan ismert viszont szerintem nagyon jó tábla, nekem bevált. Egyet árulok is, mivel van egy nagy is, a kicsi felesleges számomra. Kijelzős/képernyős digitális rajztábla a kicsi is. Ha esetleg érdekel megtudod nézni jófogáson,hátha hasonlón gondolkodsz vagy érdekel. Gaomon pd1161 néven megtalálod.
4/9 anonim válasza:
Wacom Intuos CTL-4100
A belépőszinten szerintem az egyik legjobb és gyakran iszonyat olcsón hozzá lehet jutni alig használt darabokhoz olyanoktól, akik elhatározták, hogy megtanulnak rajzolni, de 1-2 hét után feladták:
5/9 anonim válasza:
#4 Nekem is ilyenem van, imádom :)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!:))
2021. máj. 26. 14:43
7/9 anonim válasza:
Második vagyok, miért lettem lepontozva?
8/9 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, én mindenkit hasznosnak jelöltem:c
2021. máj. 27. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!