Hogyan mutathatom meg a hegedű tanáromnak azt, hogy tehetséges vagyok és jól tudok hegedűzni?
6 éve csellózom de úgy érzem mintha a tanárom nem figyelne rám és tehetségtelennek látna, pedig én tehetségesnek érzem magam. De a hegedű tanárom nem nagyon inspirál és olyan mint hogy ha nem látná egyeltalán a bele fektetett energiámat és az akaratomat. Nem figyel teljesen oda amikor játszom a hangszeren.
Ez annyira fáraszt. Nem azt várom persze hogy egy folytába mondogassa hogy szuper vagyok meg ilyenek.
Milyen országból írsz?
Nem mondják nálunk h hegedűzés....
Helyesen hegedül
Az öndicséret mindig büdös, szól a közmondás....
Nincs önreflexiód...
Első válaszoló: Annyira szeretem amikor jönnek azzal itt a gyk-en hogy így meg úgy kell írni. Nem a helyes írásom a lényeg.
A többi válaszolónak megköszönöm hogy legalább a kérdésemre válaszoltatok. De szerintetek akkor nekem min kéne változtatnom? Hol hibázok? Nem vagyok egy nagyképű csak az mondtam amit érzek és látok. (És én szeretem a tanáromat nincs vele semmi gondom mint személy.)
Menjél másik tanárhoz, ha neked ez nem megfelelő.
Aztán ha a második, harmadik, negyedik tanár se látja meg benned a zsenialitást, akkor vond le a megfelelő tanulságot.
Ja és az hogy mindig a diáknak kell magába néznie de a tanár egy szent...ahammm. És akkor hibás vagyok mert annyit mondtam hogy nem figyel rám a tanár...húha. Ti csak gondolkozzatok szép naivan.
Na jó. Mit is vártam már komolyan?! Azt hogy itt ilyen emberektől rendes választ kapok?!! Nem jutottam a vászaitokkal sehova de azért THX guys hogy ki oktattakok egyenként engem.
Köszke a haszontalan válaszokat és a nagy “segítséget”.
8: te mégis mit vártál...??
Bemondásodra higgyük el, hogy te egy elnyomott Jehudi Menuhin vagy, akinek a tehetségét nem akarják elismerni?
Tudod, a szépségversenyeken se maguk a lányok döntik el, hogy ki a legszebb közülük....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!