Mennyibe kerül kb.egy sketchbook (minőségi rajzfüzet)? Ez lesz az első, nem tudom milyen márkát válasszak, és milyenek az árak. Ezért szeretnék segítséget kérni. Olyan kéne, amin nem üt át a festék.
Figyelt kérdés
Már elég jól rajzolok és rengeteg papírt elhasználok, valami klasszat szeretnék.2021. máj. 19. 16:49
1/7 anonim válasza:
Neked a mixed meda vagy a watercolour sketchbook fog kelleni. [link]
2/7 A kérdező kommentje:
Fuh, en nem ilyen dragara gondoltam, de azert koszii
2021. máj. 19. 19:36
3/7 anonim válasza:
A minőséget meg kell fizetni. Ha olcsót akarsz, akkor papírboltban találsz 500Ft-ért is, de az olyan is
4/7 anonim válasza:
Hát sajnos egy "gagyibb" is meg van 2-3E forint, 20 lapra. Sokan hiszik azt, de nagyon nem olcsó dolog a rajzolás. 🤷♀️
Art Club *-* nevű FB csoportban próbálj meg amúgy érdeklődni, ott többen is vannak tradisok, akik már szintet léptek papírügyben is.
Illetve ha érdekel és élvezed, akkor érdemesebb lenne átállni digirajzolásra.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszii, a válaszokat. Biztos hogy nem allok at digitalis rajzra. Hülyeség, legalabbis nekem nem jon be. Ha rajzolas, akkor az nea egy elektronikai eszkozon tortenjen
2021. máj. 20. 15:52
6/7 anonim válasza:
Van köztes megoldás is, például nekem a canson artbook bejött, kb A5ös méretben 2500Ft ( [link] Strapabíró, sok lap van benne és mértékkel még a vízfestéket is bírja. Nem a legminőségibb extrás papír, ami létezik, de egyáltalán nem rossz és szerintem ár-érték arányban nagyon jó.
7/7 Katona Dius válasza:
Ahogy írták, a Canson nagy jó erre a célra, illetve nekem még a Sakura is bejött, rajzshopon szintén elérhető. Sajnos ilyen árakkal kell számolni, ha nem "gagyi" papírra akarsz rajzolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!