Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Gitárhúrt lehet venni előre...

Gitárhúrt lehet venni előre több csomagot, vagy az 1-2 éves állástól is romlik a hangszíne?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az állástól nem lesz baja. A hangszíne akkor fakul meg, ha meg van feszítve, és a fémhúr anyaga a nyúlás utáni után-hangoláskor szép lassan elfárad, kevésbé lesz rugalmas.
2021. ápr. 24. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igaz, amit az első írt, én is több húrkészletet szerzek be egyszerre.

Viszont nagyon hosszú idő alatt minden tönkremegy, tavaly találtam egy fiókban egy ősrégi készletet, talán 25 évesnél is régebbit, ami olyan időre datált papírok között volt és az nem volt azóta a kezemben.

Feltettem, mert éppen kapóra jött és sorra elszakadtak a húrok, ennyi idő már tönkreteszi őket, de néhány év nem oszt, nem szoroz.

2021. ápr. 28. 08:53
 3/3 anonim ***** válasza:
#2 Gondolom a nájlon húr szakadt. Nekem is akadt a fiókban egy 94-ben vásárolt előmágnesezett Peavey készlet, nem szerettem. Most kipróbáltam, a stratocasterem lehet eltépi de egyelőre semmi gond nincs vele.
2022. okt. 24. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!