Szeretnék festeni a falamra, milyen festéket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Volt aki sima normális fali festéket ajánlott, volt aki temperát meg volt aki akril festéket. Melyiket lenne értelme haszálni, ha egy szürke falra szeretném felfesteni pár rajzom?
Még sosem festettem, vízfestékkel is csak olyan 10 évvel ezelőtt. Ötletek?
2021. ápr. 24. 12:38
1/4 anonim válasza:
Akrillal érdemes. Én mondjuk temperával festettem picit, de az mint tudjuk, vízzel le is jön.
4/4 Motomé válasza:
Akril: vizes, vagy oldószeres alapú festék. Vízre nem visszaoldható száradás után. Így ha meggondolod magad, nehéz javítani vagy teljesen leszedni. És be is issza a falfesték. Én a szimpla színes falfestéket javaslom. Vízzel hígítható, egész jól köt és könnyű leszedni is (már ha nem mosható a festék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!